martinwu Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 witam Kupilem sobie czytnik kart CF. http://www.sagatek.com.tw/dcscf_e.htm Niestety nie chce on prawidłowo działać na płytach z Nforce2 (sprawdzałem na MSI i Epox ) system to XP +SP1 zainstalowane stery pod USB 2.0 ..na płytach z czipsetami VIA niema zadnego problemu a na Nfroce2 podczas zgrywania albo wgrywania danych na karte system strasznie muli po czym wyskakuje komunikat ze blad zapisu /odczytu . Czy ktoś juz sie z tym spotkał ? Jest na to jakiś sposób? ..dzięki za wszytskie rady ..pozdro.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 właśnie to są "zalety" nForce2. ma on wysoką wydajność ale i mnóstwo niekompatybilności, nie da się ot tak pojąć całej wiedzy o chipsetach, a VIA ma już sporo doświadczenia. nie chcę obrażać nF2, no offence, ale niestety nie odpalisz tego czytnika. ewentualnie spróbuj z czytbnikiem dołączanym do płyt ECS L7S7A2, jest na prawdę dobry ale podłącza się go do płyty głównej w miejsce na dodatkowe porty USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 mam ten sam problem z kablem do 6100 nie chce działać kumpel ma KT400 i mu chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...