Aimar Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Wie ktoś może jak za pomocą rejestru zmienić częstotliwość odświeżania ekranu ?? Muszę ją zmienić na niestandardową, a w sterach tego się zrobić nie da. Z tego co wiem to w rejestrze Windka jest klucz odpowiadający za to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 hmmmm..a nie lateiwj zainstalowac jakis program typu PowerStrip? szybko, tanie, bezbolesnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Power Strip'a juz instalowałem, ale w nim nie idzie tego zmienić :( Albo ja nie potrafię i potrzebuję jakiejś instrukcji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=273...ghlight=#273781 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ooo...benek WIELKIE dzięki !! :)) Nareszcie wiem jak to zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...