wunat Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 No wlasnie mam pare plikow ktorych za nic nie moge skasowac bo wyskakuje mi ten monit. Uzytkownika mam tylko jednego, programy pozamykane, a mimo to nie moge ich wykasowac. Jakies sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 sprobuj pozymykac niektore procesy w menedzerze zadan. zazwyczaj pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 tryb awaryjny / ms-dos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 no tak to jest rozwiazanie ale chcialbym moc swobodnie kasowac pliki pod winxp to chyba nie jest jakies wygorowane żądanie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 mialem kiedys dokladnie taki sam komunikat ... dotyczylo to pliku ktorego nie skaczylem sciagac. zreszta : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49853 czy twoj plik to tez jakis niedokonczony DL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 nie z reguly to divx chociaz jest tez pare niedokonczonych zipow nie z reguly to divx chociaz jest tez pare niedokonczonych zipow pliki oczywiscie sie da usunac pod dosem ale jest to mocno niewygodne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Um nie sprawa wygląda podobnie, nieraz wystarczy spróbować z 5-6 razy i plik daje sie skasować lub przenieść a nieraz trzeba odpuscić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 nie z reguly to divx chociaz jest tez pare niedokonczonych zipow nie z reguly to divx chociaz jest tez pare niedokonczonych zipow pliki oczywiscie sie da usunac pod dosem ale jest to mocno niewygodne ...a czasem nie udostepniasz tych plikow w kazza albo w dc albo jakis innych programach p2p, albo przez siec lokalna komus, bo jesli tak to owe programy p2p nie pozwola ich usunac a zwlaszcza divxow, musisz wylaczyc all programy p2p i anulowac udostepnienie plikow, u mnie pomoglo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...