spx Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 czy mozna wyprowadzic zasilanie dla dwoch diod (diód) z portu com? jesli tak to jakie tam jest napiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Slovik_ Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 a po co ci zasilka diód z portu com ??? Myśle że chcesz podświetlić se bude tak ??. Jak tak to podlanczasz diody pod molexa i luzik. A w comie to chyba 12v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Nie wiem moze sie przyda :roll: http://www.hut.fi/Misc/Electronics/circuit...ts/rspower.html Slabo opisane to wszystko poszukam jeszcze ale bylo ..... _Slovik_ nie zawsze zasilanie potrzebne ci jest w budzie a molexa wyprowac na zew po co jak jest port , wolny i V do wyboru :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spx Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 znalazlem sposob. czerowny i brazowy przewod z kabla com. piknie swieci ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 To skoro juz sie udalo moze nam zdradzisz po co zasilanie poza buda :?: (doswietlenie klawiry obudowy z zew. :?: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spx Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 mam pod biurkiem wysuwana polke na klawire. podczepilem dwie niebieskie diody ktore swieca z gory na klawiaturke. w nocy sie latwiej pisze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 je tez mam taki stuff tyle ze ma wbudowane AI i zasilanie oddzielne... na mojej stronce jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spx Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 podziwiam cie PelzaK ;] wlasnie postanowilem conieco odgapic a ze nie znam sie na elektronice to zrobilem tak ze jk wysune polke o sie blaszka z laszka styka zamyka obwod ;p;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 czy mozna wyprowadzic zasilanie dla dwoch diod (diód) z portu com? jesli tak to jakie tam jest napiecie? eeeeeeeeee ja gdzieś miałem stronke i każdy rodzaj portu był co i jak, gdzie napięcie itp. tylko kuna nie mogę find :(, jak znajde to dam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 czy mozna wyprowadzic zasilanie dla dwoch diod (diód) z portu com? jesli tak to jakie tam jest napiecie? eeeeeeeeee ja gdzieś miałem stronke i każdy rodzaj portu był co i jak, gdzie napięcie itp. tylko kuna nie mogę find :(, jak znajde to dam :] Czy o ta strone Ci chodzilo ? http://www.twojekabelki.friko.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 czy mozna wyprowadzic zasilanie dla dwoch diod (diód) z portu com? jesli tak to jakie tam jest napiecie? eeeeeeeeee ja gdzieś miałem stronke i każdy rodzaj portu był co i jak, gdzie napięcie itp. tylko kuna nie mogę find :(, jak znajde to dam :] Czy o ta strone Ci chodzilo ?http://www.twojekabelki.friko.pl/ No nie ta ale tu też jest co nie co na tamtej było więcej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...