kain Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Wrzuciłem sobie PowerStripa i dowiedziałem się że moje S3 ma taktowanie rdzenia i pamięci 40,09 Mhz :lol: Chyba sobie założę radiatory ma pamięciach i cooler na chipie (bo póki co nie ma, a karta jest gorąca) i podkręcę do 50 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Max w PowerStripie dla niej to 53 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Lepiej juz Voodoo podkrecaj... :lol: Mimo wszystko powodzenia - napisz na ile Ci pójdą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Zanim zacznę ją kręcić mam pytanie: ma ktoś do sprzedania grafikę na AGP do 70 zł? Po kręceniu mogę już nie mieć szansy na zadanie tego pytania :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 A wiesz moze jak zmienic karte graficzna w PS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Xon nie bardzo rozumiem o co pytasz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Xon nie bardzo rozumiem o co pytasz :? Jak wybrac karte graficzna w PS zeby podkrecac/zmieniac rozne rzeczy nie dla glownej karty tylko dla drugiej ktora siedzi w kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Kliknij prawym na ikonkę w rogu, potem "performance profiles", "configure", odpala się okienko w którym można zmieniać częstotliwości i na górze masz coś co wygląda jak banner na stronie z podanym typem karty :-) Po prawej są dwie strzałki, można nimi zmieniać urządzenie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Ja za 70zł to mam... powiedzmy ze Dimond Viper770 32mb AGP (to jest poządny TNT2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Chodzi toto na AGP 2x? No i jaką mam gwarancję, że nie przyślesz mi złomu? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 I jeszcze jedno, jak się ma wydajność tej kartdy do wydajności Rivy TNT 2 M64 32MB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Ja za 70zł to mam... powiedzmy ze Dimond Viper770 32mb AGP (to jest poządny TNT2) Bardzo porządna. Na jakich pamięciach masz tą kartę? Ja mam taką samą w starym kompie... Jeżeli dobrze pamiętam były wersje z pamięciami Hynix (Hyundai) i Samsung. Hynix'y dużo lepiej się kręciły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Na moje oko jest dwukrotnie wydajniejsza od TNT2M64. Chodzi na AGPx2 bo mam taką na LX'ie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 niestety na samsungu ale ta klasa... ta renoma... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Kliknij prawym na ikonkę w rogu, potem "performance profiles", "configure", odpala się okienko w którym można zmieniać częstotliwości i na górze masz coś co wygląda jak banner na stronie z podanym typem karty :-) Po prawej są dwie strzałki, można nimi zmieniać urządzenie :-) Niestety nie dziala, sprawdzone na 2 kompach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Xon a jaką masz wersję? U mnie na 3.18 działa więc nie wiem czemu u Ciebie nie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Xon a jaką masz wersję? U mnie na 3.18 działa więc nie wiem czemu u Ciebie nie :? 3.20 Build 304 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 To ja nic nie rozumiem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Ja tez :( ale to nic waznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Ja mojego starego S3 virge na amd K6-2 kręciłem z 47Mh na 80Mh po założeniu radiatora od starego procka od qmpla i jakoś w collina2 grałem tylko takie artefakty były ze ja p***le. Radiator przykleiłem na poxipolu zmieszanym z opiłkami miedziz rurki od kaloryfera, radiator miał 2,5x6x6cm i wiatraczek 6x6x1 i jakoś go schłodziło :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 niestety na samsungu ale ta klasa... ta renoma... ;) No to mamy tą samą kartę :-) Tylko, że moja jest po lekkim tuningu tzn. radiator od Celka zajmujący 3 sloty PCI + radiatorki na pamięci z innego radiatora tym razem od PII. Renoma.... ta.... - szkoda, że S3 "zabiło" Diamonda bo miałem kiedyś jeszcze Monstera (Voodoo1) i dla mnie zawsze Diamond był b. dobrą marką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...