Skocz do zawartości
kain

he he (śmiech przez łzy;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzuciłem sobie PowerStripa i dowiedziałem się że moje S3 ma taktowanie rdzenia i pamięci 40,09 Mhz :lol: Chyba sobie założę radiatory ma pamięciach i cooler na chipie (bo póki co nie ma, a karta jest gorąca) i podkręcę do 50 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Max w PowerStripie dla niej to 53 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kliknij prawym na ikonkę w rogu, potem "performance profiles", "configure", odpala się okienko w którym można zmieniać częstotliwości i na górze masz coś co wygląda jak banner na stronie z podanym typem karty :-) Po prawej są dwie strzałki, można nimi zmieniać urządzenie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za 70zł to mam... powiedzmy ze Dimond Viper770 32mb AGP (to jest poządny TNT2)

Bardzo porządna. Na jakich pamięciach masz tą kartę? Ja mam taką samą w starym kompie... Jeżeli dobrze pamiętam były wersje z pamięciami Hynix (Hyundai) i Samsung. Hynix'y dużo lepiej się kręciły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kliknij prawym na ikonkę w rogu, potem "performance profiles", "configure", odpala się okienko w którym można zmieniać częstotliwości i na górze masz coś co wygląda jak banner na stronie z podanym typem karty :-) Po prawej są dwie strzałki, można nimi zmieniać urządzenie :-)

Niestety nie dziala, sprawdzone na 2 kompach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mojego starego S3 virge na amd K6-2 kręciłem z 47Mh na 80Mh po założeniu radiatora od starego procka od qmpla i jakoś w collina2 grałem tylko takie artefakty były ze ja p***le. Radiator przykleiłem na poxipolu zmieszanym z opiłkami miedziz rurki od kaloryfera, radiator miał 2,5x6x6cm i wiatraczek 6x6x1 i jakoś go schłodziło :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety na samsungu ale ta klasa... ta renoma... ;)

No to mamy tą samą kartę :-) Tylko, że moja jest po lekkim tuningu tzn. radiator od Celka zajmujący 3 sloty PCI + radiatorki na pamięci z innego radiatora tym razem od PII.

Renoma.... ta.... - szkoda, że S3 "zabiło" Diamonda bo miałem kiedyś jeszcze Monstera (Voodoo1) i dla mnie zawsze Diamond był b. dobrą marką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...