krogoth111 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Kupiłem właśnie te pamiątki. No i zawiodłem się straszliwie. Mam IC7-G Max napięciue ramu mogę na 2,8v ustawić I przy takim na max 430 wstają... ;-((( Myślałem że one spokojnie do 466 pójdą ale się myliłem... Nie polecam tych pamięci... Ehhh Planuje je oddać i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> co innego ewentualnie nawet dopłacić. Co <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ? Mam P4 Ht 2,6Ghz Abita IC7-G Proszę o help... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Planuje taki myczek zrobić żeby te oddać i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> takie same ale PC500 i wtedy CPU:RAM będzie 1:1 i luzik :))) Dobrze postąpie czy jakoś inaczej powienienem... Oczekuję waszych sugestji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 szukaj czegoś na winnbonadach BH5 ewentualnie hynix 4.3ns w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...