Fallout Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 mam prośbę .. czy ktoś z mieszkańców warszawy może sprawdzić wiarygodność tej oferty??? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=558...ighlight=radeon czy karta działa i czy można na prawde odblokować dodatkowe potoki bezproblemowo ??? bardzo ważne i mam nadzieje że ktoś mi pomoże .. dokładny adres gościa podam osobie chętnej narazie to co wiem Lokalizacja : Warszawa - (Bemowo, Ochota(okolice Carrefour REDUTA), Wola) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 To jest 9500 bez mozliwosci modowania na 9700 - ma tylko 64mb pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Powiem tyle... kupiłem jedną z tych kart i... ciężko sie z nim skontaktować (chodziło o gwarancję)- karta ma sprawne potoki, ale jeśli chodzi o taktowanie to przy 610 pojawiały się jakieś białe plamki z 3DMarku03 :( Ale ogólnie karta dobra :) (nie wiem jak będzie z ta druga :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 aha .. no to można kupić czy odradzacie ????:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 No ja jestem zadowolony z karty a nie z gościa i jego zachowania- ale odbierałem osbiście więc mogłem sprawdzić... na odległość chyba bym nie ryzykował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 aha ..,. no dobra dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...