Skocz do zawartości
simonis

POMOCY CO TO ZA SKLEP!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, wiem to nie to forum ale prosze o pomoc bo sprawa jest pilna-musze kupic wentyl na proca jak najszybciej i natknalem sie w CHIP'ie na reklame firmy PC HARDWARE24, wszedlem na stronke http://www.pc-hardware24.com/ no i szok - raj komputerowego zboczenca- nisamowity wybor zabawek I JAKIE CUDNE WENTYLKI :oops: (podniecilem sie) no i chcialby pare z nich sobie zamowic, ale troche sie boje bo sklep "swiezy" - otwarty 18.12.2003. Cos mi tu "smierdzi", no i te wszystkie zdjecia z naglowkami www.Hardware Rogge.de. A adres to chyba prywatne mieszkanie - Polaniecka 7b/8.Niechcialbym dostac w paczce starej kasety :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P 

jakies podejzane to przedsiewziecie - np maja na fotkach jak byk PAPST - choc to moze tylko blad "marketingowcow"

:roll:

no bląd jest nie tylko w PAPST ale tez w WENTYLATORA :) wiec moze nie był to celowy blad tylko lierowka ?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że jest to "spolszczona" wersja jakiegoś zagranicznego sklepu (niemieckiego?). Stąd te literówki i siedziba w mieszkaniu. Pewnie stamtąd tylko wysyłają paczki na terenie Polski.

Tez tak przypuszczam, odpowiedzieli na mojego maila zo wszystkie towary sa dostepne "od reki", kurcze moze zaryzykowac maja teraz w promocji sliczniutkie wentylki YS Tech za 19 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten sklep to drogi jak cholera. Jeszcze droższy niż 4MAX.

Wole na allegro coś znaleźć albo na www.bino.pl. Na BINO mają wszystko od Revolteca. Niestety sprzedaż w sklepie wstrzymana do 7 stycznia. Ale dla mnie to super sklep, od kilku miesięcy w nim kupuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi