turtles5 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 A czy te Laziska Gorne to az taka wiocha zapadla, ze nie ma tam elektronika, ktory by to zrobil? Plyte miales bardzo fajna i do odratowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Wiocha to nie jest Ciekawe za ile by tą płyte sprzedałem?? Jeden mi proponował 50zł z forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Witam Trza bylo wyslac do mnie za 50zl. bym naprawil www.woox.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Łaziska niedaleko katowic.... Za 2 piwa jakbyś podrzucił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...