menelaos Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ja mam problem bo nie wiem co kupic a teraz mam zintegrowaną, a potrzebuje karte dobrą do zgrywania wałkuw. Chodzi o to żeby dobrze rejestrowała dźwięk. Sond-blaste 2 bedzie dobry???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 primo (nie chce byc niegrzeczny) popracuj troche ze slownikiem jezyka polskiego - sam mam te rozne dys... ale sie staram :P secundo co rozumiesz przez pojecie "... zgrywania wałkuw ... " :?: - do czego chcesz podlaczyc dzwiekowke (mikrofon, jakis mixer, gramofon, ...) :?: - jakie wejscia/wyjscia (ile i jaki standard) musi miec :?: - ile masz kasy :?: IMO (tak ogolnie) jak za mala kase chcesz miec w miare dobra karte to popatrz np na produkty Terratec z serii Aureon :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Pod kryptonimem zgrywania wałków czai sie nazwa nagrywania pisenek i mam do 400zł a chce mikrofon podłączyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja ze swojej strony moge polecic Terratec Aureon 7.1 Space,w komputroniku jest za ok. 460zl,ogolnie swietna karta jesli chodzi o odtwarzanie muzyki,jakosc dzwieku lepsza niz na Audigy 2,testy masz tuaj http://www.digit-life.com/articles2/terrat...on71/index.html Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...