Xanagaz Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Mam muzykę na dysku chcę ją odtworzyć, ale się nie da, nie ma nawet podanej długości trwania utworu. Co jest :?: Mam screena dla wizualizacji problemu :lol: : Tam gdzie jest podana długość nagrania da się ją odtworzyć (muzykę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sexWiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 prawdopodobnie zły format lub zła ścieżka do pliku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 A jak to naprawić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 sprubuj wgrac na nowo winamp'a albo otworz ta playlist w WMP [ WindowsMediaPlayer ] jesli tam nie bedzie chodzic to lipa, zaduz pisania jak na moj gust. PS. Nigdy nie rob takich screeno. tz. nie pokazuj na publicznym forum. Ktos moze cie popuscic panom z PG. no chyba ze wszystkie pliki kupiles w jakims sklepie, :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 albo zrypana mptrojka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...