soltys Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Po zrobienie kilku testow zaczynam sie zastanawiac, a jak jest z tym u was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Mi podkręcanie pamięci dało więcej niż rdzenia. Ale rdzeń też znacząco pdniusł wydajnośc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zalezy od karty w twoim mprzypadku wąskim gardłem jest szyna pamieci więc podkręcenie pamięci dało ci wiekszy wzrost wydajności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja mam Hercules'a 9700....jesli to cos da, puscilem sobie 3dmarka, normlanie mialem ponad 17600ptk, jak odkrecilem z GPU na domyslne taktowanie wynik spadl (uwaga!) 2 tys ptk! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 a moge sie dowiedziec po co te rozwazania ? krece obie rzeczy i sie nie zastanawiam co daje wiecej bo i po co ? wazne ile daja w sumie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 mi daje wiecej pkt w 3dmarku o/c rdzenia niz pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hmm, bo przymierzam sie do vmoda, i chce wiedziec czy to ma sens... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...