MarioM Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Witam Przymierzam się do zakupu wiatraka Zalman ZM-F1, do obudowy. Dobry jest? Cena jest atrakcyjna. pozdrawiam, MarioM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 NIE jest dobry (pod wzgledem ciszy) - bez rezystora bardzo glosny - z firmowym rezystorem "troszke" glosny - cichy jest dopiero jak dasz okolo 4.5V ale przeciag robi dobry ;) oglnie to nic specjalnego - te wentylki sa produkowane przez RuilianScience (obecnie XinRuilian) czyli mozna powiedziec to bardzo budzetowa konstrukcja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 jak przemowca , wichry zalmana sa wydajne ale jest to okupione strasznym chalasem ,normalnie szok mialem takiego i zmienilem na coolermastera swiecacego bo ten przy 2500 obr byl cichszy niz zalman przy 1900 obr , a i bardziej wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 arctic pro tc bedzie o niebo cichszy przy niewielkim spadku cfm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 mam takie dwa zalmanki w BigTowerze i jak je zapuszczam na pelne obroty 3000 rpm/min to maja taka moc ze ho ho i jeszcze troche, wciagaja mi powietrze przez zasilacz w druga strone :lol: ale strasznie halasuja, natomiast po zwolnienie do 1600-1700 sa calkiem ciche, ale dalej je slychac, ale ledwo co, moje 2x hdd sa od nich glosniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...