pkp Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Witam, Mam pytanie które dla wielu wyda sie lamerskie głupie itp. ale mnie trochu intryguje. Niedawno kupiłem SB LIVE 5.1. + głośniki TRACER TRG 53DS-2. Ale nie o sprzęcie chciałem rozmawiać. Chodzi mianowicie o to, że podczas oglądania filmów głos wydobywający się z ust aktorów stoi na bardzo marnym poziomie w porównaniu do reszty efektów muzycznych (dochodzi nawet od sutuacji, których staje sie on niesłyszlany podczas gdy wszystkie inne efekty są słyszalne aż za głośno). Stąd moje pytanie czy sa jakiekolwiek możliwości ustawienia audio pozwalające wyostrzyć mowę w stosunku do muzyki i pozostałych efektów dźwiękowych. Z góry thx za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 hmm ogladanie dvd? hmm inna muza.. hmmm inne glosniki.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Witam juz sobie poradzilem wiec uwazam temat za zamkniety. Pomogla zmiana sterow, ale tylko na kxproject. Zadne stery creativa, YouP-a, ani typu A2ForSBLive nie poradzily sobie z tym. Wiec polecam wszystkim stery kxproject :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...