Skocz do zawartości
symbiont

Seti@home; jakie macie czasy...

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o to jaki wasze procki maja sredni czas w liczeniu work unitow wiadomo wu wuowi nierowny.

Moze tez wylonimy najlepszego proca jesli chodzi o float...

Moj morgan ma ok 7 godz mowie okolo bo wczesniej liczylem na cel 366 i mial jakies 27 godz dlatego moje stat jest lekko zinterferowane...

Oczywiscie chodzi o klienta txt i trzeba miec min 30 wu na koncie zeby wyniki byly stosunkowo wiarygodne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to zalezy do WU bo:

na starym kompie czyli celek 300 bez L2 na normalnego junita czyli te AR 0,417 albo jak kto woli 4,11 TeraFlopa to liczylem okolo 33 godzin a jak byly te z AR 0,012 to nawet dochodzilo do 50 h

na szczescie teraz mam nowego procka czyli AXP 1600+ i tego zwyczajnego licze jak nic nie robie okolo 4h raz liczylem junita na podkreconym procku czyli 1900+ to mialem 3h 2 min ale sadze ze moge zejsc ponizej 3 h bo musze instalnac win2k i taimingi pamieci na maxa zrobic wiec wszystko przedemna

Jak by co to licze dla grupy NIECHCONCY www.freon.prv.pl

albo odrazu na seti: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...name=NIECHCONCY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to jaki wasze procki maja sredni czas w liczeniu work unitow wiadomo wu wuowi nierowny.

Moze tez wylonimy najlepszego proca jesli chodzi o float...

Moj morgan ma ok 7 godz mowie okolo bo wczesniej liczylem na cel 366 i mial jakies 27 godz dlatego moje stat jest lekko zinterferowane...

Oczywiscie chodzi o klienta txt i trzeba miec min 30 wu na koncie zeby wyniki byly stosunkowo wiarygodne...

a ja wole UD :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie WU liczy srednio 4:20 (te z AR=0.417) a te z AR>1.100 to nawet potrafi policzyc w 3:32 jak co to mozna sprawdzic moj sredni czas na ponad 50000 wychiodzi na dzis 7:25:01.4 czyli nie jest zle (tak sadze)

jak cos to mozna sprawdzic na http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...40Gorzow%20Wlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blagam tylko zeby dr_dres nieodpowiadal bo w kazdej swojej wypowiedzi jest zalosny chce mi sie smiac jak widze jego nabijanie postow alias wypowiedzi lalem jak kupil zlego shima a jego 1200@1284 sie zawiesza wiec niema taak mocno hajtnietego :twisted: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...