Leonardo_diCaprio Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 oraz wyszla troszke dziwacznie myslicie ze cos moglo z niej byc ? ze to wszystko co sie stalo to tragedia spowodowana bledem ludzi od kreowania imageu ? a moze to poprostu zwykle beztalencie ktore mialo szczescie w 1 edycji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Dziecko i tyle... Przestałem ją trawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 w 2 zdjeciu wygada troche jak malpka... wczoraj bylem zmuszony ogladac wyniki ze swiatowego idola i tam mowili ze jej stylista jest ona sama i jak widac dziewczyna nie ma gustu. a jej plyta nawet mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 w 2 zdjeciu wygada troche jak malpka... wczoraj bylem zmuszony ogladac wyniki ze swiatowego idola i tam mowili ze jej stylista jest ona sama i jak widac dziewczyna nie ma gustu. a jej plyta nawet mi sie podoba kto wygral bo nie mialem tego szczescia by ogladac ... ;) i ktora byla ta "malpka" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 wygral ten jak mu tam kurt nielsen czy jakos tak a alicji to nie wiem bo bardzo krotko pokazaly wyniki ale byla nisko na wiekszosci losowan byla ponizej 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Norweg wygrał!! Wypasik. Kolo był najlepszy zdecydowanie no i był naturalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ale ona jest fatalnaaaaaaaaaa..........nie pamietam ktory to norweg,,ale wszyscy mowia,ze byl dobry :) ale i tak Wojewodzki przegial...a poza tym to ja myslalem,ze Janoszka to bedzie z ta swoja nowa piosenka a ona z jakims chlamem?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 janosz=qpa szkoda.ze.flinta.nie.wystapila.to.by.im.dala.popalic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Sami sobie takiego idola wybralismy (mowie o tych ktorzy glosowali), wojewodzki powinien sie tam za glowe zlapac jak ja zobaczyl. IMHO gdyby tam byla Flinta to bysmy mieli szanse, a tak - zadnych. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Flinta niestety nie byla ajdolem. A pozostale cwoki z 2 i 3 ajdola to dopiero maslaki. Po prostu polacy nie mieli szans przeciwko temu typkowi w Norwegii. Zaspiewal na koniec lepiej niz w konkursie. Klient za niedugo rozj**** swiatowe listy przebojow. A wogole rozwalila mnie atmosferka jak z Eurowizji. Zreszta 95% utworkow to flaki z olejem z pedalkami w roli glownej. Ja jakbym posiadal moc ich ocenienia to byloby to mniej wiecej tak (oczywiscie tylko Ci najlepsi bo nie pamietam wszystkich): 1. Kurt Nielsen. 2. Koles z Belgii 3. Panna z USA (ale za bardzo zadarty nosek) 4. Australia 5. Panna z Krajow Arabskich 6, 7, 8, ... reszta wiesniakow z pedaskimi utworkami a miedzy nimi nasza ALEX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ja sie tak zastanawiam jakim cudem ona wygrala w idolu, przeciez flinta i wydra byli 100 razy lepsi od niej :| (bo chyba oni byli w finale :D ) a i makowiecki tez byl niezly :] ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Który koleś to ten co wykonywał utwór Nirvany?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 hmmm dzieki za odpowiedz kto wygral ... ale nic mi to nie daje :lol: moze powiedzcie co on spiewal to sie szybciej polapie ... bylem wtedy na imprezie i idol lecial w tle - cos tam kojarze kto co wyl ale niestety nazwiska nic mi nie mowia. to ten od "light my fire", U2 (tez z żetonem miedzy zebami) , nirvany , hmmm co tam jeszcze bylo ? ... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Wygrał koles z przedziałkiem między zębami - śpiewał U2. Dla mnie to ona wygląda strasznie, a morde tak szeroko otwiera jakby brała codziennie do pysia :lol: :twisted: gowniara & wiesniara total :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Za rok Zalewski pojedzie i rozniesie ten program :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...