Skocz do zawartości
Leonardo_diCaprio

WORLD IDOL i sprawa zdjec

Rekomendowane odpowiedzi

w 2 zdjeciu wygada troche jak malpka... wczoraj bylem zmuszony ogladac wyniki ze swiatowego idola i tam mowili ze  jej stylista jest ona sama i  jak widac dziewczyna nie ma gustu. a jej  plyta nawet mi sie podoba

kto wygral bo nie mialem tego szczescia by ogladac ... ;)

i ktora byla ta "malpka" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ona jest fatalnaaaaaaaaaa..........nie pamietam ktory to norweg,,ale wszyscy mowia,ze byl dobry :) ale i tak Wojewodzki przegial...a poza tym to ja myslalem,ze Janoszka to bedzie z ta swoja nowa piosenka a ona z jakims chlamem?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Flinta niestety nie byla ajdolem.

A pozostale cwoki z 2 i 3 ajdola to dopiero maslaki.

Po prostu polacy nie mieli szans przeciwko temu typkowi w Norwegii.

Zaspiewal na koniec lepiej niz w konkursie. Klient za niedugo rozj**** swiatowe listy przebojow.

A wogole rozwalila mnie atmosferka jak z Eurowizji. Zreszta 95% utworkow to flaki z olejem z pedalkami w roli glownej.

Ja jakbym posiadal moc ich ocenienia to byloby to mniej wiecej tak (oczywiscie tylko Ci najlepsi bo nie pamietam wszystkich):

1. Kurt Nielsen.

2. Koles z Belgii

3. Panna z USA (ale za bardzo zadarty nosek)

4. Australia

5. Panna z Krajow Arabskich

6, 7, 8, ... reszta wiesniakow z pedaskimi utworkami a miedzy nimi nasza ALEX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm dzieki za odpowiedz kto wygral ... ale nic mi to nie daje :lol:

moze powiedzcie co on spiewal to sie szybciej polapie ... bylem wtedy na imprezie i idol lecial w tle - cos tam kojarze kto co wyl ale niestety nazwiska nic mi nie mowia.

to ten od "light my fire", U2 (tez z żetonem miedzy zebami) , nirvany , hmmm co tam jeszcze bylo ? ... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi