kojak_ct Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Skąd ściągnąć to demko? Na stronie matroxa go nie ma. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Nikt nie wie skąd mogę to ściągnąć? :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Rzeczywiście wcięło 8O ciekawe dlaczego :? pozostają sieci p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 A tu link, żeby zmobilizować szukających! Niestety ja nie znalazłem nigdzie. moze ktos coś jednak wie? http://www.pclab.pl/art2689.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Sam sie napalilem na to demko ale od tygodniu walcze na mulku (tylko jedno zrodlo 8O ) i mam 15 mb i wiecej nie idzie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Kiepsko. Akurat dla mnie jedyna mozliwość to FTP/HTTP. Inaczej lipa! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...