Diablo666 Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Chcialbym was spytac o flaschowanie biosu. Chcialbym zmienic bios na moim Epoxie(chodzi o FSB) Czy mozna to tez zrobic z poziomu windy :?: Jakich wy sposobow uzywacie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoN Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Hmm... ja to robie z poziomu dos'a. jak narazie wszystkie proby zmiany mi sie udaly. odpalasz dos'a [nie linie komend w windzie, tylko full dosa] i pozniej uruchamiasz prog do flashowania [awdflash.exe] --> dla biosow Awarda. Zgrywasz stara wersje Biosu jakby cos mialo sie skopac i podajesz sciezke do nowego [.bin lub .rom]. uruchamiasz kompa raz jeszcze i cieszysz sie nowym biosem :). Tak swoja droga to jeszcze sie nie spotkalem z flasherem pod winde... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 flashery do windy som np dla gigabyte'a o ile sie nie myle :) a tak fogule to zerknij na www.bios.pl tam jest mnostwo przydatnych rzeczy i opisow co i jak a co najwazniejsze sa sprawdzone i profesjonalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 flashery flasherami ale najbezpieczniej robic to z poziomu dosa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Kolega robi update bios'u w płycie ref. Intela 845BG oryginalnym flasherkiem ze strony Intela i [gluteus maximus].... Więc dla mnie żadne LiveUpdate itp., tylko old-school czyli dyskietka z małym dosem (sys a: ) + flasherek i rom. Zawsze działa :-) Ps. Diablo666 - Flash'owanie piszę sie przez samo h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Kumpek mi Up biosa z poziomu windy. A moja płyta to k7vta3. I wszystko działa oki (dzięki bogu że prądu nie wyłączyli :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...