marcinsz0 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 pytalem sie w innych tematach ale nikt mi nie odpowiedział czy jezeli kośc przechodzi bez najmniejszych problemów i błedów testy kilka razy to jest pewne ze jest ona ok ?? mam teraz TwinMosa i wiesza mi sie system przy 400 mhz cl2,5-3-3-7,płyta abit NF7-S ,natomiast testy wszystkie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 mozesz jeszcze spróbować goldmemory http://www.goldmemory.cz mam podobne problemy z tą kością ale na epoxe 8rda+ programy działają ale memtest wywala błedy , w jakim sklepie kupiłeś tą kość czy to twinmos na twinmosach czy mtec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Poczytaj topic o TwinMOS-ach. Zobaczysz że one coś lipne ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Dr.Stan -wiem ze lipne sa ostatnio ale mi one dziają super w memtescie86 przy timingach cl2-3-3-7 i 400mhz a system sie wiesza ptys-kości sa Mtec-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 No właśnie. Wszyscy narzekają na stabilność TwinMOS-ów. Widocznie w testach wypadają dobrze, ale podczas normalnej pracy nie. Dziwne, ale prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 No właśnie. Wszyscy narzekają na stabilność TwinMOS-ów. Widocznie w testach wypadają dobrze, ale podczas normalnej pracy nie. Dziwne, ale prawdziwe.Zatem widzimy co warte są te wszystki benchmarki... :oops: Super! Benchmark=STABLE - system=ERROR :roll: !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Moze przyczyna niestabilnosci jest procek ? Wirus ? Sam system ?? :roll: Sprawdz na nizszym taktowaniu procka , wiekszym napieciu Komputer jest taka gadzina dla ktorej prawa logiki sie nie sprawdzaja :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 zawieszka zaczela sie po zmianie pamieci wczesniej nic sie nie wieszało przez kilka miesięcy,wiec to napewno po zmianie kości swiruje system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ja mam na kostkach twinmos u mnie system stabilny (testowałem prime ,3dmark) ale za to memtest wali błędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 :D juz kośc chodzi dobrze ,wsadzilem ją do tego osobnego slota i działa ok przy 400 mhz cl-2-3-3-7 , wczesniej przekladałem tylko między tymi 2 slotami co są obok siebie jak to jest ze w jednym slocie nie działa i w drugim chodzi ok na podkreconych timingach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 memtest86 nie jest dokładny :( przy tych samych parametrach GoldMemory pokazuje błędy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...