kameball Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zacznę od tego że jakiś tydzień temu rozpocząłem naukę C++ no i parę godzin spędzonych na szukaniu stron o tej tematyce (kursów, fag, porad, artykułów, przykładów, źródeł programów) zaowocowało sporą ilością linków a że ten dział nie doczekał się jeszcze tematu z linkami to postanowiłem to zmienić. Chciał bym żeby inni dopisywali się do tego tematu i podawali linki do stron przeze mnie nie wymienionych a wartościowych nie tylko o C/C++. Kursy C/C++ www.adambyw.fm.interia.pl www. edgar42.webpark.pl www.elektronet.gower.pl www.mapetos.republika.pl/kurs_c.htm www.piotrek.bezsenny.ltd.pl www.republika.pl/c_plusplus/kurscpp.html www.visual.w.interia.pl www.annamiedzianowska.republika.pl/kursC/spistresci.html www.kpw.friko.pl API www.lisek99.w.interia.pl www.stud.wsi.edu.pl/~sistudem/ www.winapi.host.sk/html/main.php Ogólnie (porady, faq, źródła programów itp.) www.4programmers.net www.borland.nq.pl www.code-zone.org/programming/cpp/ www.cppspace.qs.pl www.pasja.scrypty.com www.stormfly.one.pl www.xprojekt.net www.wsinf.edu.pl/~marcin/ www.warsztat.pac.pl -świetna stronka o robieniu gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja bym dorzucil (skoro juz jest 4p) takze www.binboy.org. Wbijasz sie tam na forum do dzialu C/C++ i masz pierwszy temat z najlepszymi linkami o tych jezykach. PS. Aktualnie serwis jest przenoszony ale do konca tygodnia powinno byc juz OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 tu macie linka do forum o programowaniu calkiem fajny http://warsztat.mmogspot.com/forum/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...