akslow Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mam do wyboru: 1) 2szt COOLER MASTER TTC-A24 i COOLER MASTER TTC-F18 2) 2szt COOLER MASTER UTC-A24 i COOLER MASTER UTC-F18 Ktore mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>??? Drugi wariant wychodzi drozej o 30 zl. A moze jakies inne kable mam kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 kup jak cos kable "aksa" - jest w cooling.pl bo podobno jest bardzo mieciutki(jak kaczuszka?? :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Polecam te TTC. Sam posiadam i swietnie sie sprawuja. Aluminiowa siatka wyglada super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 o matko tyle kasy na kable :?: nie no porazka, ja bym tyle nie wydal :| wole kupic "podrobki" akasy (etc...) :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ja polecam te z http://www.dbsoft.pl/ - kupiłem żółte 133 i zwykłe szare 66/100 + kable do flopa i moim zdaniem wystarczy ;-) a w razie czego jakby komuś zależało na jednakowych kolorkach to za 6 zeta można kupić np żółty spray 150 ml i pomalować ;-) http://www.dbsoft.pl/sklep/VirtualStore.cg...+kable&cart_id= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Klamka zapladla kupuje te co wymienilem. Musze sie jedynie zdecydowac czy kupic TTC czy UTC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Ja polecam zrobić kable własnej roboty takie jak te http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=10 Ja zrobiłem tak ze wszystkimi kablami w budzie i wszystko się udało :D Tylko kabel od dysku twardego trzeba nakówać szpilką :D Powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 mialem w kompie ttc-f18 i musz powiedziec ze byly super. Bardzo miekkie, przezroczyste ogolnie bardzo bylem zadowolony z zakupu. zdecydowanie nie polecam czegos takiego co nazywa sie "wiretek" costam costam. Wyglad moze jeszcze ale ogolna "twardosc" jest za duza a i z czasem pozolkly (przynajmniej u mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Czarne kabelki z ABITa wymiataja, mieciutke i wogole zajefajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gercio_W Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 zasadzilem u siebie te coolermastery z siateczą, są całkiem elastyczne i dobrze sie układają, dodatkowa zaleta to ekranowanie kabla z odprowadzonym uziemieniem -przy ATA 100-133 nie bez znaczenia. Noi wygląd fajowski :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...