piotrekcie Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Dzięki chłopcy za szereg dobrych rad w piątek jak prawie cały dzień tu siedziałem próbując się dowiedzieć dlaczego grafa mi się sypie po włożeniu do kompa mojego nowego Ge Forca 4 Ti4200 Pisel View. Okazało się, że wszystkiemu winny był system, a nie jak pierwotnie przypuszczałem sterowniki lub zasilacz. One działały bez zarzutu. Po reinstalce Windozy problemy z zawieszaniem się gier znikły :) Jak myślicie 5600 punktów na 3D Marku przy Duronie 850, 256 Mhz pamieci i karcie wspomnianej powyżej to jest dobry wynik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Dzięki chłopcy za szereg dobrych rad w piątek jak prawie cały dzień tu siedziałem próbując się dowiedzieć dlaczego grafa mi się sypie po włożeniu do kompa mojego nowego Ge Forca 4 Ti4200 Pisel View. Okazało się, że wszystkiemu winny był system, a nie jak pierwotnie przypuszczałem sterowniki lub zasilacz. One działały bez zarzutu. Po reinstalce Windozy problemy z zawieszaniem się gier znikły :) Jak myślicie 5600 punktów na 3D Marku przy Duronie 850, 256 Mhz pamieci i karcie wspomnianej powyżej to jest dobry wynik? 256 mhz :) Wynik raczej dobry patrzac na tego proca. Ta karta dopiero czesze wyniki powyzej 1,5Ghz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Ja mam 6800 na duronie 750@960 (128MHz magistrala, pamięci synchronicznie), Płyta ABIT KT7A i 512MB SDRAM, GF 250@300 i 513@604 Jak testowałeś na magistrali 100MHz to tak ma być. Faktycznie karta dostaje drugiego oddechu na procach XP1800+ i wyższych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 No to pora zmienić proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...