Skocz do zawartości
piotrekcie

Problem z Ge Forcem 4 - szczęśliwy finał

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki chłopcy za szereg dobrych rad w piątek jak prawie cały dzień tu siedziałem próbując się dowiedzieć dlaczego grafa mi się sypie po włożeniu do kompa mojego nowego Ge Forca 4 Ti4200 Pisel View. Okazało się, że wszystkiemu winny był system, a nie jak pierwotnie przypuszczałem sterowniki lub zasilacz. One działały bez zarzutu. Po reinstalce Windozy problemy z zawieszaniem się gier znikły :)

Jak myślicie 5600 punktów na 3D Marku przy Duronie 850, 256 Mhz pamieci i karcie wspomnianej powyżej to jest dobry wynik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki chłopcy za szereg dobrych rad w piątek jak prawie cały dzień tu siedziałem próbując się dowiedzieć dlaczego grafa mi się sypie po włożeniu do kompa mojego nowego Ge Forca 4 Ti4200 Pisel View. Okazało się, że wszystkiemu winny był system, a nie jak pierwotnie przypuszczałem sterowniki lub zasilacz. One działały bez zarzutu. Po reinstalce Windozy problemy z zawieszaniem się gier znikły :)  

Jak myślicie 5600 punktów na 3D Marku przy Duronie 850, 256 Mhz pamieci i karcie wspomnianej powyżej to jest dobry wynik?

256 mhz :)

Wynik raczej dobry patrzac na tego proca. Ta karta dopiero czesze wyniki powyzej 1,5Ghz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 6800 na duronie 750@960 (128MHz magistrala, pamięci synchronicznie), Płyta ABIT KT7A i 512MB SDRAM, GF 250@300 i 513@604

Jak testowałeś na magistrali 100MHz to tak ma być.

Faktycznie karta dostaje drugiego oddechu na procach XP1800+ i wyższych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...