michał Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Witam.Znacie może jakiś program do łamania haseł na lokalnej.Ja mam cain2.25 ale sprawia mi dużo problemów, poprostu nie wiem o co tam chodzi(a mówili ucz sie angielskiego a nie niemieckiego :D ) Z góry bardzo dziękuje za posty. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 widzialem kiedys program o nazwie (chyba nie pamietam juz dokladnie :)) "łamacz" i suzyl on do lamania hasel na udostepnianych w windowsie zasobach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 łamacz jest spox, chyba ze ktos jest cwany i da skomplikowane haslo to masz tydzien z glowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 gdzie moge ściągnąć tego łamacza haseł.prosze o link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 http://lanzone.koti.com.pl/page.php?id=download :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Godny polecenia jest X-Sharez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Czy ten łamacz chodzi pod xp.ciągle mi wypisuje brak scieszki do kompa a wydaje mi się,że wszystko pisze tak jak trzeba.Dajcie mi jakieś rady bo mnie p....li :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Mogę prosić o link do tego x-sharez może to bedzie działać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ftp://mirror.ac.uk/sites/ftp.simtel.net/p...ck/xsharez2.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Witam.Dzięki za linka ale i tak jakoś ten program nie umi znaleść kompa na lokalnej czy jest możliwe aby to było zablokowane przez administratora.Sam już nie wiem o co tu chodzi dwa programy i każdy daje [gluteus maximus](no chyba,że ja :D )Może musze coś ustawić w opcjach sieci a nie wiem.Chyba sobie to podaruje a tak mi zależało. __________________________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A przeczytales helpa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...