runforestrun Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Witam! Mam płytkę ECS K7S5A :-( i ma zamiar kupić 512 ram-ów (Kingston 400 PC-3200). Nie wiem tylko czy opłaca mi się dopłacić do Hiper-X 4ns (nie wiem jak będą współpracowały z moją płytką). Oczywiście wiem, że przy mojej płytce wyciągną tylko 266Mhz, ale płytkę wkońcu zmienie. Aha mam Athlonika XP 2000 (Thortona), na ile ustawić częstotliwość pracy szyny (RAM/CPU) 266/266?? Tak w ogóle to polecam tego procka (jak tylko kupie lepszą płytkę to będzie śmigał jak zły :-)). Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 nie napisałeś ile musiałbs dopłacic pozatym z tego co pamietam to k7spa było z 5 rev moze napiszesz który masz bo na któryms chodziło fsb 166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
runforestrun Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Jest to druga partia tej płytki. Co do fsb to 133(266). Do Hyper-ów musiłbym dopłacić 130-140 zyli. Pozdrawiam i dziękuje za tak szybkie zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...