Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kingstony sa cienkie. Placisz tylko za marke, a w kreceniu to lipa. 158MHz z typowych kostakch PC2100 Nanya 7ns i to koniec. Czasami noname sa lepsze.

Co do memorkow to zastanow sie nad Samsungami (ale oryginalnymi na laminacie Samsunga). Luknij tu tez tu. To jedne z najlepszych memorkow. Warto zastanowic sie nad nimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak 512 w jeden ale moze sa te OCZ 512??

po prostu ktore lepszye OCZ czy CORSAIR aa jeszcze jedno zauwazylem ze cena 3200 i 3000 Corsair jest taka sama a 3200 pojda na chpsecie 845e?? chyba to jush troche za duzo nie?? ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak 512 w jeden ale moze sa te OCZ 512?? 

po prostu ktore lepszye OCZ czy CORSAIR aa jeszcze jedno zauwazylem ze cena 3200 i 3000 Corsair jest taka sama a 3200 pojda na chpsecie 845e?? chyba to jush troche za duzo nie?? ...

pewne kregi twierdza ze Corsairy sa lepsze, ja bym sam sobie je wzial ale mam juz OCZ :) nie wiedzialem OCZ w jednej kosci 512MB.

PC3200 bez problemu tez ida. Jak bedziesz mial farta z procem to poprostu wyzej bedziesz mogl krecic. Im szybciej tym lepiej, nie widze przeciwskazan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mowiac dla mnie to troszke ryzyko kupujac  pamatki szybsze niz 266... bo jezeli sie okaze ze nie  pojda to klapa :(

elektryczn ai logiczna zgodnosc jest. ryzykiem moze byc tylko kupno pamieci PC2100 ktore uniemozliwia ci wysokie krecenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...