goram Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Help :!: mam P IV 2ghz na tej <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianej plycie. Znacie jakies sposoby na podkręcenie o pare herców procka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 no niestety zadna plyta intela nie ma mozliwosci podkrecania. :| mozesz sprobowac software'owo, programami typu cpucool czy softfsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A jerzeli bym zmienił plyte to na ile by sie go dalo pokręcić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Zalezy od egzemplarza, ale jestem optymista i mysle ze na 2660 poleci bez zadnych problemow (moze nawet bez zmiany vcore) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Zdaje sie ze mozesz podkrecac jakims SoftFSB itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Podejrzewam, że nic nie da rady zrobić oprócz.... wymiany płyty. Miałem MOBO ref. Intela 845BG i skończyło się na nowej płycie głównej. Tylko, że ja mam nie kręcocącego się P4 2.0A bo z wcześnej przedprodukcyjnej serii Intel Confidental. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...