Skocz do zawartości
Pr0^^ | LoleX*

cXg Odwołane !! mega lol :D

Rekomendowane odpowiedzi

eee tam ten CS

nic ciekawego w nim

kto pierwszy strzeli ten wygrywa, najlepiej tak zeby ten drugi nie widzial :D camper strike

Po pierwsze to na stronie counter-strike.pl jest napisane ze turniej odwolali drugiego dnia ale klany i tak sie zesoba zmierzyly

Po drugie CS to jest taki sam przezytek jak i Winzgryzota 2000 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KaZi

Nie mowie ze skill jest niepotrzebny, tylko mowie ze nie gra kluczowej roli. Kluczowa role gra przypadek i fart.

Nie mow ze gra 5v5 ma wieksze walory taktyczne niz 8v8, a 2v2 to jest inna bajka, gram w TO w drabince w CB 2v2, tam praktycznie liczy sie skill a nie taktyka.

Nie wiem z kim gralem, w kazdym badz razie zniechecily mnie wyzwiska graczy i ogolna kultura panujaca na serwerach. Mozesz sprawdzac, rutyna, ale zawsze znajdzie sie ktos kto tak zakampi ze nie bedziesz mial szans. Mysle ze wiesz ze mowie tu o grze na sluch.

Jakos mnie do CSa nie ciagnie, wrecz odrzuca mnie.

Dokladniej 3 tygodnie, po tygodniu gralem juz na sile, bo koledzy chcieli zebym z nimi pogral

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KaZi

Nie mowie ze skill jest niepotrzebny, tylko mowie ze nie gra kluczowej roli. Kluczowa role gra przypadek i fart.l

zaden przypadek ej obrazasz cs takimi slowami, skill gra okolo 70% glownej roli wg mnie

Nie mow ze gra 5v5 ma wieksze walory taktyczne niz 8v8, a 2v2 to jest inna bajka, gram w TO w drabince w CB 2v2, tam praktycznie liczy sie skill a nie taktyka.l

5v5 ma dokladnie takie same walory jak 8v8 wg mnie

Nie wiem z kim gralem, w kazdym badz razie zniechecily mnie wyzwiska graczy i ogolna kultura panujaca na serwerach. Mozesz sprawdzac, rutyna, ale zawsze znajdzie sie ktos kto tak zakampi ze nie bedziesz mial szans. Mysle ze wiesz ze mowie tu o grze na sluch.l

eh zawsze zdazaja sie bezmozdzy na servach...

pozatym juz dawno mnie zaden kamper nie zabil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He tak to czytam i wypowiedzi niektorych to mnie normalnie słabi.

1. Po pierwsze rozgraniczmy granie klanowek i ffa bo tu sa duze roznice.

2. Na klanie liczy sie przedewszystkim ogranie, skill, taktyka, i szybkie reagowanie w danej systuacji.

I nikt mi nie powie ze jak zakmpie dzies ze sanjpera to zabije kazdego. Jak ktos juz gra dluzej to wie gdzie zagladac i jak uniknac ognia snajpera no chyba ze sie gra przeciwko jakims mega skillorom to raczej ciezko jest. I jak sie gra to wpierw sprawdzane sa miejsca gdzie taki delikfent moze byc. A nie lecenie na pale moze cos zabije.

A i nie mowie tu o obronie bs-a przez jednego CT z awm bo na tym gra polega a jak gosc wytnie caly team sam to jest :

mega skillor lub tamci grac nie umieja, i leca tylko po to aby fraga zdobyc.

3. Kolejna sprawa fart - tez czeba go miec czasem po prostu liczy sie szczescie ze trafisz goscia tak a nie inaczej.

4. Aha teksty ze slaba druzyna moze wygrac z duzo mocniejsza skillowo sa troszke wyssane z palca. Mozliwe to jest jednynie w nie duzej roznicy w poziomie skilla.

5. Skill to jednak najwazniejszy czynnik bo jak nie potrafisz opanowac ricoila to na nic twoje taktyki bo i tak goscia nie zabijesz, no chyba ze przez caly mecz masz fart.

I zdecydowanie nie nazwal bym tego gra kamperska bo wiele razy jak gram to goscie kampia i jakos mnie nie zabijaja i zazwyczaj delikfent heda zalicza. I nie zdaza sie aby jakis skillor dal sie od pleckof zajsc jakiejs osobie ktora nie potrafi grac.

No a kulturka na serwach to jest po prostu zenada i sadze ze to jest wlasnie najwiekszy minus w naszym kraju po prostu duza liczba osob sie nie potrafi zachowac, lub tez przegrywac bo takie przypadki tez widzialem.

I prosze nie oceniajcie gry na podstaiwe grania na FFA bo to normalnie zenada. Tam kazdy patrzy jak tylko kogos zabic zeby byc 1 i zdobyc fraga. Podam przyklad maly - gram na ffa 4vs4 ja obstawiam most a 3 gosci bs - a. 2 terro idzie mostem wiec otwieram ogien 1 ginie 2 ucieka do wody, a reszcie mojego teamu zapala sie w czaszce swiatelko "Lecmy wszyscy moze cos zabijemy", wskakuja do wody a tam terro z awm i ginie 2 gostkof. Hee a potem placza ze gosc kampil :) :lol: :lol:

LOL ale sie rozpisalem.

A i male slowko do Reapera : mowiac ze liczy sie tylko fart i szczescie to juz mam obraz twojej gry. Nie obraz sie ale na serwach non stop spotykam takich ludzi co mysla ze sa prze **** a jak ich ktos zabije to pisza ze fart, myszka sie zaciela, lag albo ze z pupy hed. Zwyczajnie sie nie umieja przyznac do tego ze graja jeszcze slabo a mysla ze sa pro-gamer. I placza tylko non stop. A i pisales tez o tym ze ten kto w walce kucnie to wygra., no nic bardziej mylnego kucniecie to najbardziej glupi pomysl jaki moze nam wpasc do glowy podczas walki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi