Misiu15go Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Co sądzicie o tej obudowie http://www.sklep.sirius.pl/product.php?act...o&id=5524&sid=1 Mam zamiar ją kupić :D Jak kasy mi przybędzie :) Proszę o wypowiedzi :D Może ktoś zrobił moding obudowy i pokarze fotki :?: Cena jak dla mnie jest niska :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Spoczko buda .. pokaŻe bo pokaZać.. :D A ten zasilacz to sobie odrazu daruj ;)Spoczko buda .. pokaŻe bo pokaZać.. :D A ten zasilacz to sobie odrazu daruj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Wnioskuje ze ten sam szkielet co w innych Tracerach... tylko plastiki inne. Mieka blacha... no przynajmniej ma koszyk na dyski do samego dolu. Z tylu miesce na dwa wentyle. Z przodu panel z USB i sound + ew. FireWire. Ogolem nie polecam chociaz za taka cene :) , wyglada OK, a zasilacz to Megabajt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Wnioskuje ze ten sam szkielet co w innych Tracerach... tylko plastiki inne. Mieka blacha... no przynajmniej ma koszyk na dyski do samego dolu. Z tylu miesce na dwa wentyle. Z przodu panel z USB i sound + ew. FireWire. Ogolem nie polecam chociaz za taka cene :) , wyglada OK, a zasilacz to Megabajt. zagadzam.sie.z.kolega 8O ja.mam.tracera.zeusa...po.7.miechach.nie.wydolil.zasilacz...wlansie.ten.megabajt .350W spalil.sie.prawdopodobnie.przez.pradozernego.radka9500pro.i.proca.1700.@.2600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 chodzi Ci o sama obudowe czy rowniez o zasilke jaka posiada?? buda -->> Ty na nia bedziesz patrzyl wiec tobie musi sie podobac zasilka -->> no comment :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Wnioskuje ze ten sam szkielet co w innych Tracerach... tylko plastiki inne. Mieka blacha... no przynajmniej ma koszyk na dyski do samego dolu. Z tylu miesce na dwa wentyle. Z przodu panel z USB i sound + ew. FireWire. Ogolem nie polecam chociaz za taka cene :) , wyglada OK, a zasilacz to Megabajt. Czyli ta obudowa ma tylko miejsca na dwa wentylatory :cry: Może polecacie jeszcze inne obudowy mogą być bez zasilacza do 250 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...