KazMax Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Mam okazję kupić płytę tak ja w temacie i w związku z tym proszę was o poradę czy warto ją kupować (za 200 zł). Jak u niej ze stabilnością??? Jakie są możliwości podkręcania (teoretyczne znam ale chodzi mi o praktykę...może ktoś ma taką płytę). Jaki procesor do niej dokupić (myślę o Durniu 1200 ale nie wiem jak u niego z podatnością na wyższe częstotliwości bo do tej pory siedziałem na Celeronkach ALE JUŻ NAJWYŻSZA PORA TO ZMIENIĆ :lol: ) Za wszystki odpowiedzi z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja mam taka płyte i mam zamiar ja miec jeszcze jakis dluzszy czas. Jestem po prostu z niej zadowolony. Jezeli chodzi o stabilnosc to tak jak w podpisie podkrecony Duron chodzil 2 tygodnie bez restartu przy włączonym non stop UD. Przy podkrecaniu warto odnotowac ze najwyzszy wspierany i dzialający praktycznie mnoznik to 13.5 lub nawet 12.5 (niestety dobrze nie pamietam - ale chyba 12.5). Bez problemu natomiast podkrecisz tego Durnia magistrala na 133. Natomiast co do ceny - czy sie oplaca? Na Allegro widzialem taka płyte tylko ze PRO w tej samej cenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 hehe, Boyco... pewnie moja widziales :)) ... koniec koncow, nie udalo mis ie jej sprzedac.... i nie zaluje!!! Wsadzilem w o XP1600 i jest miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A czym różni się wesja Pro od zwykłej??? Kontrolerem RAID...czy czymś więcej??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 RAID + zworki do Vcore... max mozna zapodac ponad 2,2V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...