Misiu15go Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Mam do dyspozycji 1000zł i chcę kupić nową obudowę cooler na cpu chcę żeby moja obudowa była duże i mniścił WC (to tak na przyszłość :D ) Ostatnio kupiłem kilka narzędzi miedzy innymi dremel więc jestem gotowy do pracy :D Proszę o zdjęcia i linki Za pomoc serdecznie dziękuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 www.chieftec.pl znajdz sobie co ci sie podoba, BT w twoim przypadku ofkorz co do coolera nie podales jaki masz CPU :!: p.s. troche samodzielnosci ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 www.chieftec.pl znajdz sobie co ci sie podoba, BT w twoim przypadku ofkorz co do coolera nie podales jaki masz CPU :!: p.s. troche samodzielnosci ! ;) Mam Thortona 2200+@2600+dochodzi do 3000+ale się za bardzo grzeje Znam się na modingu ale chciałbym zobaczyć co by inni kupili za 1000zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 z thortonem to na chlodzenie raczej wal, ja mam p4 takze ci nic nie poradze a co do moddingu to jakis chief BT z serii dragon i zasilka 420 sa jeszcze inne w miare dobre budy ale podkreslam slowo W MIARE do budy dorzucilbym jeszcze 2 katody od sunbeam'a kolorowe albo UV :twisted: no i moze jaki LCD :] a i jeszcze pucha spray'u zeby chiefa połaskotac w srodku na czarno :] (buda tysh czarna ofkorz) dochodzi jeszcze pleksja na boczek i uszczelka made in kabel antenowy taka moja wizja za to co zostanie na pewno kupisz dobry wicherek ;) ewentualne pozostalosci z funduszy spozytkowac mozna w postaci plynnej ;) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Mam zamiar w tej obudowie wykorzystać wszystkie wolne miejsca na wiatracaki a panel zalmana posiadam taki :D http://www.4max.pl/produkt.asp?g=82&gg=62&id=39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 [...] dochodzi jeszcze pleksja na boczek i uszczelka made in kabel antenowy taka moja wizja za to co zostanie na pewno kupisz dobry wicherek ;) ewentualne pozostalosci z funduszy spozytkowac mozna w postaci plynnej ;) :] No gratuluje naprawde, ~1000 zl wsadzic w bude i do tego uszczelka z kabla antenowego, sorry ale ROTFL Nie pleksja, a PLEXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 hehe :] moze i racje ale ja osobiscie wole nie wydawac na kazdym kroku kasy i zrobic cos samemu jak jest taka mozliwosc a co do plexi to wiem tylko takiego akurat slowa uzylem ;) (fachowcu :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 jak chcesz wydać 1k na bude to poleciłbym Ci jakiegoś chiefteca z serii matrix i z nim sobi rób cuda, on ma sporo miejsca na wiatraczki, możesz też <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> bude akrylową i z nią można cyrki robić, sam kiedyś chciałem sobie taką kupić i zmodować ale koszt moda przekroczył grubo 1000zł. (coś około 1500zł. było na same elementy do moda wraz z budą i zasiłką), a jak chcesz coś mniejeszego to polecam tą http://www.4max.pl/produkt.asp?g=36&gg=21&id=335 gdzieś nawet widziałem jak była łądnie zmodowana, więc good luck ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...