Skocz do zawartości
Gość

wentylatory Nidec

Rekomendowane odpowiedzi

slyszeliscie cos o wentlkach tej firmy? Czy to sa jakies szajsy, czy moze dobra tylko nieznana u nas firma? Chodzi mi o model 80x80x25 na lozyskach kulkowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta strone odwiedzilem zanim napisalem tamtego posta, ale z reguly nie wierze specyfikacjom podawanym przez producenta zbyt latwo, wiec dlatego spytalem. Akurat o ten najwydajniejszy model mi chodzi, bo moge miec ich troche prawdopodobnie za grosze (w przenosni of coz :)).

mam takie dwa w obudowie i chodza spoko (temp nizsza o 3-5 stopni)

A jak z glosnoscia? Masz je na 12V?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slyszeliscie cos o wentlkach tej firmy? Czy to sa jakies szajsy, czy moze dobra tylko nieznana u nas firma? Chodzi mi o model 80x80x25 na lozyskach kulkowych.

NIDEC jest bardzo dobra firma. Mam nawet jednego, ktory ma juz 8 lat i nie buczy...

W sumie mam cztery Nideci 2 normalne 80mm i dwa z termiczna regulacja obrotow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta strone odwiedzilem zanim napisalem tamtego posta, ale z reguly nie wierze specyfikacjom podawanym przez producenta zbyt latwo, wiec dlatego spytalem. Akurat o ten najwydajniejszy model mi chodzi, bo moge miec ich troche prawdopodobnie za grosze (w przenosni of coz :)).

tak tylkjo mam zasilke do d...y i biedne wentyle dostaja tylko 9 voltow,

na zewnetrznym zasilaczu mam regulacje to na 12 voltow za.......a

jak dzika swinia, a glosne sa ale w granicy normy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze bedziesh kcial kilka sprzedac??? lae najlepiej 92x92 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...