Gość Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 slyszeliscie cos o wentlkach tej firmy? Czy to sa jakies szajsy, czy moze dobra tylko nieznana u nas firma? Chodzi mi o model 80x80x25 na lozyskach kulkowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 mam takie dwa w obudowie i chodza spoko (temp nizsza o 3-5 stopni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 zajrzyj tu: http://www.nidec.com/dcmfanhtml/m33406g.html takich jak w twoim opisie jest kilka, link jest do charakterystyk najszybszego i najwydajniejszego a ten do całej tabeli http://www.nidec.com/ta300dcm.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ta strone odwiedzilem zanim napisalem tamtego posta, ale z reguly nie wierze specyfikacjom podawanym przez producenta zbyt latwo, wiec dlatego spytalem. Akurat o ten najwydajniejszy model mi chodzi, bo moge miec ich troche prawdopodobnie za grosze (w przenosni of coz :)). mam takie dwa w obudowie i chodza spoko (temp nizsza o 3-5 stopni)A jak z glosnoscia? Masz je na 12V? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 slyszeliscie cos o wentlkach tej firmy? Czy to sa jakies szajsy, czy moze dobra tylko nieznana u nas firma? Chodzi mi o model 80x80x25 na lozyskach kulkowych. NIDEC jest bardzo dobra firma. Mam nawet jednego, ktory ma juz 8 lat i nie buczy... W sumie mam cztery Nideci 2 normalne 80mm i dwa z termiczna regulacja obrotow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ta strone odwiedzilem zanim napisalem tamtego posta, ale z reguly nie wierze specyfikacjom podawanym przez producenta zbyt latwo, wiec dlatego spytalem. Akurat o ten najwydajniejszy model mi chodzi, bo moge miec ich troche prawdopodobnie za grosze (w przenosni of coz :)). mam takie dwa w obudowie i chodza spoko (temp nizsza o 3-5 stopni)A jak z glosnoscia? Masz je na 12V?tak tylkjo mam zasilke do d...y i biedne wentyle dostaja tylko 9 voltow, na zewnetrznym zasilaczu mam regulacje to na 12 voltow za.......a jak dzika swinia, a glosne sa ale w granicy normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ta strone odwiedzilem zanim napisalem tamtego posta, ale z reguly nie wierze specyfikacjom podawanym przez producenta zbyt latwo, wiec dlatego spytalem. Akurat o ten najwydajniejszy model mi chodzi, bo moge miec ich troche prawdopodobnie za grosze (w przenosni of coz :)). mam takie dwa w obudowie i chodza spoko (temp nizsza o 3-5 stopni)A jak z glosnoscia? Masz je na 12V? moze bedziesh kcial kilka sprzedac??? lae najlepiej 92x92 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 niestety (dla Ciebie :>) o ile w ogole bede mial to tylko 80x80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja dodam jeszcze ze _uzywane_ wiatraki tej firmy widzialem na Wolumenie (Wawa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...