Neo_x Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Siemka.. nie wiem gdzie umiescic ten topic wiec go umieszczam tutaj.. mianowicie.... ktore kable w myszce na ps2 sa od napiecia? i jakie idzie do nich napiecie?:) thx:) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Chodzi ci o kolory kabli jakie zasilaja myszke? Jezeli tak to powinno byc to tak: czerwony - +5V czarny - GND (czyli -) Jezeli o to jak jest rozmieszczone we wtyczce to tutaj poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 ok.. thx :) dokladnie chodzi mi o to zeby wsadzic sobie jakies diody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 w myszce powinien byc scalak układowy.... naczy układ scalony i obok niego kondensatorek.. taka beczułka w kolorze czarnym lub niebieskim... taka najwieksza :] z jednego boku ma nadrukowanne napisy (-) i z jego koncuwek mozna sobe wziąc... bo on filtruje napiecie na układzie scalonym.... jak sie nie ma schematu to mozna kombinowac :] no i mi było blizej do scalaka niz do złączki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...