virtuomaniak Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Heh troche mi glupio bo to juz 2 topic na temat kosci ale mam pytanie, ktore z tych kosci sa lepsze? Roznica mniedzy kosciami to 10zl Kingston jest na kosciach firmy Winbonda. A i przy kosci kingstona oznaczenie jest KHX3200A, a czym się rożni od modelu KHX3200 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 KHX3200A gorzej sie kreca...nie chce sie wiecej pisac bo bylo juz setki razy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 No wlasnie wydawalo mi sie ze kiedys bylo, ale szukalem i nie znalazlem :/ A co myslisz o tych WinMOSach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 SZUKAJ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Szukalem ale nie wiele znalazlem (tzn troche o TwinMOSach znalazlem) ale nie wiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 mialem twisterki fsb 220 to dla nich problem na 210-215 jeszcze stabilnie ale wyzej kaszanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 bierz te kingstonki.Jak są na winbondach to bede zajebioza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Podobna sa, ale troche pomyslalem :P no i wyszlo mi ze sie nie oplaca, proc jest na szynie 533mhz wiec nawet jak wezne na zwyklych kingstonach ustawie 1:1 to nie beda sie az tak bardzo grzac, wiec postanowilem za podobna cene ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 2x512 400mhz kingstona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 mialem twisterki fsb 220 to dla nich problem na 210-215 jeszcze stabilnie ale wyzej kaszankaNo moze Twisterki zbyt lotne nie sa, ale nie przesadzajmy - 7/3/2/2 przy 2.6 V robia 225 - wyzej jest juz ciezej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...