whyte Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 no wlasnie czy voodoo 5 jest szybszy np od GF3????? I w jakiej on jest cenie. Wiem ze jest bardzo malo takich k.grafiki. Ach szkoda ze jush nie ma 3dfx'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 no wlasnie czy voodoo 5 jest szybszy np od GF3????? I w jakiej on jest cenie. Wiem ze jest bardzo malo takich k.grafiki. Ach szkoda ze jush nie ma 3dfx'a.Chyba wolniejszy..........mogą być problemy w grach :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ach szkoda ze jush nie ma 3dfx'a.he nowłaśnie niedwano założyłem sobie starego poczciwego voodoo 4mb i wiecie co 3dfx miał chyba najlepszą jakość obrazu był super wyraźisty szkoda że nvidia tak nie ma :( :( :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ach szkoda ze jush nie ma 3dfx'a.he nowłaśnie niedwano założyłem sobie starego poczciwego voodoo 4mb i wiecie co 3dfx miał chyba najlepszą jakość obrazu był super wyraźisty szkoda że nvidia tak nie ma :( :( :lol: :lol: No nie przesadzaj :) Ma max tekstury 256x256 podczas gdy na byle jakiej rivie sa 2048x2048. Odpal sobie collina 2 na kazdej z kart to zobaczysz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Voodoo 5 lepsze od GeForca 3 :D coś ci się pomiliło to Voodoo miało być pogromcą GTS ale jak się okazało MX był nawet lepszy od niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 No nie przesadzaj :) Ma max tekstury 256x256 podczas gdy na byle jakiej rivie sa 2048x2048. Odpal sobie collina 2 na kazdej z kart to zobaczysz :) nie chodzi o wydajność tylko o czystośc obrazu a ja taką zauważyłem między moim gf3 a voodoo byłem zaskoczony na kożyść voodoo.Ale teraz mam Omega drivers więc jest git obraz jak z bajki i prawie zero straty na wydajności :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 A co to za drivery te OMEGA gdzie je można zciągnąć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Voodoo 5 lepsze od GeForca 3 :D coś ci się pomiliło to Voodoo miało być pogromcą GTS ale jak się okazało MX był nawet lepszy od niej.Bez przesady. Co jak co, ale mx to do voodoo sie ma nijak - a v5 5500 faktycznie w niektorych kategoriach jest szybsze od gf3, ale nie przeklada sie to na prace w grach (niestety). No i oczywiscie pelna moc pokazuje w glide, a jak wiadomo nowsze gry nie supportuja tego systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 www.voodoofiles.com tam jest wcholere 3rdParty drivers for Voodoo3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 voodoo 5 jest wolniejsze od geforca nawet mx 2,taka jest smutna prawda:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 VooDoo zamiata tylko na Glidzie, chociarz raczej nie ma szans z GF3. Ale jakość obrazu nie do pobicia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A co to za drivery te OMEGA gdzie je można zciągnąć ? Drivery na ktorych uzyskasz lepsza jakosc obrazu (w grach) http://www.omegacorner.com/nvidia.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ma max tekstury 256x256 podczas gdy na byle jakiej rivie sa 2048x2048. Odpal sobie collina 2 na kazdej z kart to zobaczysz :) A jakie to gry maja takie tekstury? :) (2048x2048) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Doom III :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazio Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ma max tekstury 256x256 podczas gdy na byle jakiej rivie sa 2048x2048. Z tego co wiem Voodoo5 obsługuje tekstury 2048x2048 (odsyłam recenzja) A co do ceny to na Allegro można czasem dostać za 300-350 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...