Fallout Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Jak uruchomić funkcje OVERDRIVE? mam kartę radeon 9600XT Sapphire Fireblade no i powiedziano mi, że dlatego taktowanie wynosi 500/650 a nie 532/650 jak na fireblade przystało, bo konieczne jest włączenie funkcji OVERDRIVE. Teraz mam tylko pytanie jak uruchomić tę funkcję???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Jisis, zainstaluj catalisy 3.10 i jedna zakladka, w zaawansowanych ustawieniach karty to wlasnie bedzie Overdrive, wlacz ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 mam zainstalowane catalysty 3.10 no i nie mam tej zakładki :(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 To moze ktos ci zla karte wcisnal? : P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Bo ta zakladka pojawia sie tylko na kartach 9800 XT z tego co wiem... Nie przeszkadza to w uzywaniu np RadClockera 3 czegos podobnego :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Dimek zle wiesz, w modelach 9600xt tez jest, wiem bo mam ow model. : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...