thingrim Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Mam MBM 5.3.4.0 sprzet jak w podpisie i 2 pytanka; Ustawilem na odczytywanie temp.HDD ale jakos nigdzie mi sie nowa temp nie pojawila wiec nie wiem czy cos zle ustawilem czy poprostu muj dysk nie ma takiego czyjanika czy jak ?? moj dysk to WDC WD300AB-00BPA1 (tak pisze we wlasciwosciach w windowsie) A drugie pytanie dotyczy takrze temperatury mianowicie czy istenieje mozliwosc odczytania temp z karty graficznej ?? (GF 4mx440 Ultra) Z góry dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 W ustawieniach MBM/Temperatury dla wolnego sensora wybierz z listy swoj dysk o ile rozpoznaje go MBM. Najprosciej jak zainstalujesz SpeedFana - on od razu podaje temp dla hdd Co do grafy to MX440 nie ma monitoringu temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 ...Najprosciej jak zainstalujesz SpeedFana - on od razu podaje temp dla hdd... No nie wiem - mój kumpel próbował przeróżne wersje SpeedFana i ani jedna nie podała mu temp. jego dysku - niestety nie wiem jaki ma dysk aktualnie :( Jak się dowiem to walne Update - no chyba, że on sam się tu wypowie wcześniej ;) POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zdajesie ze poprosu nie mam mozliwosci monitorowania temp w tego typu hdd bo nie ma zadnych nowych sensorow ,albo nie wiem jak ktore to ,ale raczej sie nei da bo to stary dysk jak swiat ma chyba z 4 lata a jak myslicie dalo by sie jakos dodac na tablice od MBM wskaznik uzyci procesora ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCyphre Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 czy ktoś wie jak do MBM dodać monitorwanie temp. karty grAaficzej? probowałem z kilkoma pluginami i lipa karta: gaiward gf6800 GT GS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...