CeglA Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Wlasnie... . Komp chodzi zajeb***** stabilnie na FSB150 (nie ma najmniejszych problemow) ,a gdy ustawie chociaz o jeden wiecej ,wogole nie wstaje. Co moze byc przyczyna :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Mam to samo z celeronem 1.2. Daje FSB 125 smiga nawet na zmniejszonym vcore ale jak dam max napiecie (nawet po vmodzie) to na FSB 126 nie chce pojsc. Raz w zime poszedl na 127- zdazylem zrobic testy sandry i ccr :) Wina po stronie chlodzenia- przynajmniej u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 U mnie chlodzenie jest ok ,dzisiaj wymienialem plyte i cooler ,temp rzadko kiedy przekracza 42C... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 1. Pamieci 2. Bios na MSI zauwazylem ze im nowszy tym gorzej sie kreci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 1. Pamieci 2. Bios na MSI zauwazylem ze im nowszy tym gorzej sie kreci. A Vcore ? Moze tez trzeba podniesc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Co do biosu to sie zgadzam po zmianie na nowszy zaczeło mi sie gorzej kręcic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A ja jak dam FSB 138 Mhz to w porzo a jak chce podnieść chociaż o 1 Mhz to wstaje ale USB się pi*****i :evil: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 U mnie również tylko do 150 chodzi stabilnie, powyżej już winda nie wstaje. Sądzę, że to wina pamięci. Mam jakieś szajsowate nołnejmy, kiedyś jak koleś testował u mnie swoje podzespoły to na jego Kingstonach 157 na luzie poszedł. Bez zmiany vcore oczywiście, bo mam 2500 rpm, jest cicho i nie chce mi się przerabiać chłodzenia na razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Sprobuje poniesc napiecie na pamiatkach ,fakt to Elixir-y . Jak znowu bede musial bios czyscic :( Plyte MSI mam od wczoraj ,na Shuttle31v3.1 bylo dokladnie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...