M@łpa Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Czytam te wszystkie posty i zgłupiałem 8O Co lepiej wziąć to bartka puszczonego na 2200Mhz? Zalman 7000Al-Cu oem za 95 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5a41...12d414c5f4f454d , czy Arctic Cooling Copper Silent 2 TC rev.2 za 69 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4143...c454e545f325443 Nie mam więcej kasy niż 100pln :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 To juszsz nie Gigabyte 3D ?? :roll: Przecie oczywiste - jak upchniesz to Zalman 7000 AlCu, a jak nie upchniesz, to szukasz coś innego. Jeśli już Arctica to Copper Silent 2L - wg mnie lepsza ręczna regulacja obrotów niż automatyczna, działająca zresztą do d.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 jak masz gdzie wlozyc tego zalaman to tylko on! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 A jak nie zalman, bo nie wejdzie, to co ??? Do antka 2400@2600 Kasa jest a nie wiadomo co kupic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 zalman jesli masz miejsce wokol socketa i dziury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 a co jak nie mam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 a co jak nie mam ?bez dziur nie zamontujesz , widze ze masz chiefteca . jest on big ?? jesli tak to bendziesz musial powiekszyc dziure w polce nad socketem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 a co jak nie mam ? do epoxa 8K9AL(czyli siostry twojej) pasuje zalman.... zreszta masz tu liste plyt na ktore wchodzi zalman i na ktore nie wchodzi http://www.zalman.co.kr/english/product/cn...d_list_eng.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 u mnie nie wejdzie bo nie ma dziur :( (niekompatybilny jest) kupie arctic cooling cooper silent 2L tez powinno byc OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avw Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Weź Artctic Cooling - z regulacją czy bez jest i tak dość cichy - może bedziesz musiał wypolerowac spód. zerknij na Allegro - może znajdziesz taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Mam pytanie ten zalman jest w wersji oem to znaczy bez wyposarzenia Jeżeli dobrze rozumiem to nie ma on zaczepów do mocowania na mobo Jeżeli się myle proszę o sprostowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Weź Artctic Cooling - z regulacją czy bez jest i tak dość cichy - może bedziesz musiał wypolerowac spód. zerknij na Allegro - może znajdziesz taniej. No i wziołem Arctic Cooling Cooper Silent 2L z ręczną regulacją obrotów. Jutro będę miał i potestuję. Dam znać jak to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...