Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 http://www.spamo.org/humor/probably_not_of...bitchinfast.jpg Kupuje dwie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Moze tak zduchem czasu polaczyc GF4 R9700 SIS Matrox!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 http://www.spamo.org/humor/probably_not_of...bitchinfast.jpg Kupuje dwie :))) Xon, nie qpuj, nie warto "malo" RAMu ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Xon, nie qpuj, nie warto "malo" RAMu ma :) Dlatego biore dwie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 cholera -kupiłem i mi sie w obudowieni mieści .. :( co robić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 głupie pytanie... proste, utnij, odłam to co sie nie mieści :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 cholera -kupiłem i mi sie w obudowieni mieści .. :( co robić?? Hehe ja w starym destkop'ie mam "prowadnice" do kart dlugich jeszcze (po wewnetrznej stronie przedniej scianki) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 nieradze w tym krecic pamieci ile radiatorkow bys w 4maxie musial kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 1) A jak sie to kreci? 2) Czy nowy PowerStrip juz to obsługuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 slabe, nie ma S3 Virge :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 slabe, nie ma S3 Virge Rzeczywiscie przydalo by sie :) Virge ma wyjscie audio zeby wyprowadzic dzwiek z CDROMu ;) hehe malo ktora karta moze sie pochwalic takim cudem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nieradze w tym krecic pamieci ile radiatorkow bys w 4maxie musial kupic :D EEeeeeeee no co Ty ??? Tylko WC na taka karta !!! :lol: Jakbys mial pompke 8000l/h to spoko mozesz podpiac kilka WB na GPU i pamiatki. Ciekawe ile Mate bedzie bral za WB na ta nowa karta ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ciekawe ile Mate bedzie bral za WB na ta nowa karta ? Pomysl o wadze :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 calkiem calkiem ta karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ciekawe czy obsluguje AGPx64 I DirectaX 12.1PL :P No i ciekawe ile ma w 3d marku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 "]Ciekawe czy obsluguje AGPx64 I DirectaX 12.1PL :P No i ciekawe ile ma w 3d marku AGP ponoc tak, tylko ze zasilanie trzeba osobne (zaledwie 387V , 27A) Jezeli wierzyc plotkom to w 3d smarku lekko wyciaga 24k :P a co dopiero po @ ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...