Misiu15go Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Mam taki cd-rom jak w opisie i ma on 3 lata i kiedy wkładam płytę komp się wiesza kiedy wkładam w nagrywarkę to jest wszystko ok chociaż jest jeszcze starsza. Przeciściłem ją w środku i nadal to samo :( Co zrobić żeby działała poprawnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 na temat cdkow Lg bylo powiedziane juz chyba wszysto jedne dziala ja bez zarzutow (co sie rzadko zdarza ;) ) inne "zjadaja" plyty jeszcze inne skrzecza piszcze etc etc. Jednak jesli nie myslisz o jego wymianie to jaki masz sprzet ((glownie chodzi o mobo jak i o system w jakim pracujesz ew. jak dawno byl robiony format) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Moja mobo to Epox 8RDA3 i Windows XP Pro a format był robiony jakiś miesiąc temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Moja mobo to Epox 8RDA3 i Windows XP Pro a format był robiony jakiś miesiąc temu :D problemy zaczely sie nagle?? moze wajhowales driverami od chipsetu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Nie problemy są tylko w windows xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 LG 52 - mi egzemplarz spadl jakis czas temu centralnie na podloge i chodzi nadal - takze nie takie zle te napedy. Po jakims czasie mial problmy z odczytem - wyczyscilem soczewke lasera, nasmarowalem sanki napedu glowicy smarem teflonowym i smiga bez zarzutu :) Dla porownania powiem ze moj prywatny Asus x50 ledwo zipie i nie czyta cd audio takze przyznam ze sie troche zawiodlem - LG przezyl mojego Asusa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...