virus666 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Mam taki problem z tv out. ze jak podlaczam kompa do tel na krutkim kablu to obraz jest ok, a jak podlaczam na dlugim kablu 5metrowym to obraz marzawi. Mam gforcefx 5600. Jak pozbyc sie tego problemu co zrobic aby obraz na dlugim kablu byl ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 uzyj kabla koncentrycznego....albo przestaw telewizor(komp) blizej kompa(telewizora) :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus666 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ale mi wlasnie o to chodzi zeby ciagle nie przestawiac kompa i dlatego kupilem dluzszy kabel. A z koncentryka jak zrobic jakich wtyczek uzyc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 podlacze sie do tematu co trzeba zrobic aby sygnal z tvouta byl w PALu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...