$migacz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Witam !! Mam 2x256 ramu na infineonach chodza sobie na 200 mhz... dzisiaj kolega wpadl do mnie w pamiecią kingstona na winbond bh6 poleciała kośc na 235 mhz.... kumpel kupuje ocz... dałbym mu jedną moją kość na infineonie i wzialbym ta na winbondzie... teraz co dalej ?? zostane z jedna koscia na winbond i jedna na infineon... co robic ?? na co wymienic tą na infineonach ?? zeby chodziły razem i koło tych 235 mhz ?? moze jakies inne sugestie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 235 przy czym, cl2? i co to wogole za pamieci no name winbond bh6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 nie nonamy tylko kingstony.... 235 przy 2,5 ... .przy 2 nie zdazyłem sprawdzic bo kumpel sie spieszył ale te co mam kingstony na infineonach na 200 chodzą tez przy 2,5.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 winbond jest cool, sam mam jednakostkę i max co mi sie udało uzyskać na timingach 2.5 2,2,6 to 225 mhz przy napięciu 2.8V.polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 no ok ja wiem ze jest ok :D zauważyłem... ale co dalej... to tylko 256 mb... zostane z jedna koscia na winbondach a jedna na infineonach te infineony tyle nie poleca sprzedam je ale co do kupic zeby razem dzialalo i na tak wysokim fsb ~230 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 ja jade na hynix'ach 4.3ns 225 cl2, tansze od wszystkich hyper x i innych "markowych" pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Czy te twoje hynixy to te z linku ??? http://pcprojekt.pl/index.php?c=katalog_pr...uktow&v=d&i=930 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...