Skocz do zawartości
sliqe

BBA 9000 PRO 64 mb na gf 4 mx440 64 ddr WINFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie takie małe , dostałem propozycje zamiany ja daje GF jaki w temacie a otrzymuje radek 9000 PRO 64 ddr + tv-out + ViVo.

Zdjęcia kart

Dołączona grafika

Dołączona grafika

I teraz pytanie do was - CZY OPŁACA SIĘ ?

Temat założony chwilowo tylko , gdyż chcem sie dowiedzieć czy mi sie opłaca to wymienić :) . A nie bede go umieszczał w dziale k.graficzne dlatego , że tam sa poruszane tematy o innej zawartości ;) ( nie o wymianach )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahah... no nie moge :| :| :| ej sluchaj jak moj kumpel jak sobie ustawi co tam trzeba w cfg to ma 99fps non stop na rivie 32mb m64 :D masz wiecej takich kumpli :D

taaa

640x480

texturki na low

mini models on

itd :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahah... no nie moge :| :| :| ej sluchaj jak moj kumpel jak sobie ustawi co tam trzeba w cfg to ma 99fps non stop na rivie 32mb m64 :D masz wiecej takich kumpli :D

taaa

640x480

texturki na low

mini models on

itd :D

jasne ze tak :D ale fps sa :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak na marginesie , od dawien dawna korzystalem tylko i wyłącznie z NV . To może mi ktoś podać najlepsze sterowniki do ati r9000 PRO , gdyż poprostu nie znam sie wiem tylko , że jest coś takiego jak OMEGI :) . Jeśli można jeszcze za razem prosić to o link do nich :P

Senk ju :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi