ptaku666 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ostatnio zaminiłem sie z ojcem na telefony, jemu dałem moją nokię 6210 a on dał mi siemensa sl45i. On ma PLUS GSM (abonament) a ja mam SIMPLUSA (karta). I u niego jest wszytko OK a u mnie chyba nie całkiem poniewaz nie wiem gdzie moge sprawdzać stan mojego konta, wyświetla on mi sie tylko wtedy gdy koczne rozmowe i to na bardzo krótko, po drugie sciągnełem juz pare dzwonków i ze dwa loga i tez nie wiem gdzie one są, bardzo prosze o pomoc !!!!! Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Czesc. Więc tak: :arrow: stan konta w plusie nie wiem jak się sprawdza, ale w erze wystukujesz nr *101# i dzwonisz - po chwili pokazuje się twój stan konta. :arrow: co do log i dzwonków o tak: dzwonki są w foldere ringing Tone na karcie MMC - -przynajmniej ja tak mam, a loga są w folderze Bitmap. Jesli bedziesz chcial uaktywnic dzwonek to wchodzisz w: Menu-dźwięki-melodie-Każde połączeniu (lub jakiegolwiek będziesz chciał wybrac np. VIP)-własne przyciskasz ładuj i jesli jest tam jakis dzwonek to potwierdzasz wybranie tego dzwonka, natomiast jesli go nie ma to wchodzisz w: dźwięki-skomponuj-opcje-ładuj melodię i tam powinny byc na bank. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 A niech ktos się odezwie kto ma taki telefon i simplusa i powie jak się wyświetla ten stan konta. A pozatym z tego co wiem to simplus wyświtla zawsze na poczatkowej tarczy stan konta, a ja mam tam logo PLUS GSM którego nie da się wyłaczyć, mozę ktoś wie jak to zrobić. Aha i jeszcze jedno, zastanawiam się czy czasem nie próbować zdjąć simlocka z sl45i, mozę wtedy sie wszytkie problemy rozwiążą????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 A niech ktos się odezwie kto ma taki telefon i simplusa i powie jak się wyświetla ten stan konta. A pozatym z tego co wiem to simplus wyświtla zawsze na poczatkowej tarczy stan konta, a ja mam tam logo PLUS GSM którego nie da się wyłaczyć, mozę ktoś wie jak to zrobić. Aha i jeszcze jedno, zastanawiam się czy czasem nie próbować zdjąć simlocka z sl45i, mozę wtedy sie wszytkie problemy rozwiążą?????????zdjecie simlocka nic nie da... sprobuj bo powinno to byc w ustawieniach kosztow rozmow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 A niech ktos się odezwie kto ma taki telefon i simplusa i powie jak się wyświetla ten stan konta. A pozatym z tego co wiem to simplus wyświtla zawsze na poczatkowej tarczy stan konta, a ja mam tam logo PLUS GSM którego nie da się wyłaczyć, mozę ktoś wie jak to zrobić. Aha i jeszcze jedno, zastanawiam się czy czasem nie próbować zdjąć simlocka z sl45i, mozę wtedy sie wszytkie problemy rozwiążą?????????zdjecie simlocka nic nie da... sprobuj bo powinno to byc w ustawieniach kosztow rozmow :) W ustawieniach moge zobaczyć tylko ile wydałem za ostanią rozmowe, a zeby wyświetlić stan konta to nie ma tam takiej opcji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 jak chcesz sprawdzic ile masz kasy na koncie to wybierz dowolny numer, zielona sluchawka po chwili czerwona (raz krotko zeby sie rozlaczyl)pokaze ci czas rozmowy oraz pozostale jednostki czyli de-facto twoj stan konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 jak chcesz sprawdzic ile masz kasy na koncie to wybierz dowolny numer, zielona sluchawka po chwili czerwona (raz krotko zeby sie rozlaczyl)pokaze ci czas rozmowy oraz pozostale jednostki czyli de-facto twoj stan konta.dzieki, długo nad tym myślałeś??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 menu/hist.polaczen/czas/oplaty/pozost. jed/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 menu/hist.polaczen/czas/oplaty/pozost. jed/w mojej sl45i w historii polaczn nie mam czegos takiego jak CZAS :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 mialem SL45 i musialem rozklimic jak obbadac ilosc kasy :) pozniej bylo SL45i i tak samo dziala :!: tylko nie mow ze ci nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...