Gucio Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 http://www.jeffar.fr.pl/softquadro.htm co o tym myślicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Co mi da przerobienie tak kalecznej karty na quadro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 a co to daje ze masz Quadro??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 wlasnie nie wiem... a daje cos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 a no wiec przerobienie na quadro daje pare nowych funkcji przydatnych nie w grach (choc nie koniecznie) ale w grafice computerowej (CAD itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 no.. wkoncu :) dzieki.. o to mi wlasnie chodzilo.. bawie sie na kompie z taka karta programem Maya i moze sie przyda.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...