birdman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 pozdrowienia dla Brzoza & Duncan & Yotomeczek; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 gratulacje!!! my wskoczylismy na 15 miejsce pozdrowienia dla Wizjonerek&DaRo&Egeba . birdman nie dlogo poczujesz nasz odech, po zminie nazwy temu coraz wiecej ludzi sie do nas dolacza:)) bedzie ostro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 gratulacje!!! my wskoczylismy na 15 miejsce pozdrowienia dla Wizjonerek&DaRo&Egeba . birdman nie dlogo poczujesz nasz odech, po zminie nazwy temu coraz wiecej ludzi sie do nas dolacza:)) bedzie ostro :) pewni tak... bo moj team sie troszke wykrusza... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 birdman jak kazdego przegonisz to bedziesz zakladal topica? :P bez jaj wiem ze to rywalizacja ale niektorzy przesadzają chyba ... no ale co tam .. gon gon ... moze nas dogonisz to bedziemy mieli wieksza motywacje do liczenia .. na razie stracilismy pare pkt ale jzu odrabiamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 birdman jak kazdego przegonisz to bedziesz zakladal topica? :P bez jaj wiem ze to rywalizacja ale niektorzy przesadzają chyba ... no ale co tam .. gon gon ... moze nas dogonisz to bedziemy mieli wieksza motywacje do liczenia .. na razie stracilismy pare pkt ale jzu odrabiamy :D nie panikuj... zaloze jeszcze tylko 12 topicow :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 birdman jak kazdego przegonisz to bedziesz zakladal topica? :P bez jaj wiem ze to rywalizacja ale niektorzy przesadzają chyba ... no ale co tam .. gon gon ... moze nas dogonisz to bedziemy mieli wieksza motywacje do liczenia .. na razie stracilismy pare pkt ale jzu odrabiamy :D nie panikuj... zaloze jeszcze tylko 12 topicow :twisted:pomylka 11 bo my cie lykniemy forever ..... kiedys POZDRO ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 birdman jak kazdego przegonisz to bedziesz zakladal topica? :P bez jaj wiem ze to rywalizacja ale niektorzy przesadzają chyba ... no ale co tam .. gon gon ... moze nas dogonisz to bedziemy mieli wieksza motywacje do liczenia .. na razie stracilismy pare pkt ale jzu odrabiamy :D nie panikuj... zaloze jeszcze tylko 12 topicow :twisted:pomylka 11 bo my cie lykniemy forever ..... kiedys POZDRO ALL to sie jeszcze okaze :twisted: bez walki sie nie poddam chocbym mial sam liczyc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 I o to chodzi Birdman!!!!!!!!!! Gdyby wszyscy mysleli tak jak my to bylibysmy juz duzo duzo dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 I o to chodzi Birdman!!!!!!!!!! Gdyby wszyscy mysleli tak jak my to bylibysmy juz duzo duzo dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale co poradzic?? ja licze 24h na dobe 7 dni w tygodniu; dziennie przeliczam jakies 10 jednostek i jeszcze mam postawione proxy dla mojego teamu; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 wicie o czym wy mówicie i tak ja was wszystkich przegonię :D :twisted: niestety sam liczę tylko 6-7 jednostek na dobę i liczę 24/7 ale okąze się jak prtzyjdzie rachunek bo jak starzy będą sie żucać to już nie pociągnę 24/7 :( ale i tak jadę w górę już kilkanaścei kompów w ekipie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 I o to chodzi Birdman!!!!!!!!!! Gdyby wszyscy mysleli tak jak my to bylibysmy juz duzo duzo dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale co poradzic?? ja licze 24h na dobe 7 dni w tygodniu; dziennie przeliczam jakies 10 jednostek i jeszcze mam postawione proxy dla mojego teamu; sluchaj a moze male faq o postawieni proxy?? czym i jak to sie je?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 paq sie zrobi :] spoko luzik; myslalem zeby opisac cala konfiguracje programu setiqueue; ale wiesz... sesja idzie... trzeba sie schowac; jak sobie pojdzie to sie zrobi :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 paq sie zrobi :] spoko luzik; myslalem zeby opisac cala konfiguracje programu setiqueue; ale wiesz... sesja idzie... trzeba sie schowac; jak sobie pojdzie to sie zrobi :]ok trzymam Cie za slowo!!! a tak na marginesie kiedy sie zaczyna i kiedy sie konczy sessyjaaa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 u mnie zaczyna w przyszlym tygondniu w srode i trwa 4 tygodnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 no to ja tez musze sie troszku pochwalić :) http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/c...ountry_134.html i na dole tabeli .. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 no to ja tez musze sie troszku pochwalić :) http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/c...ountry_134.html i na dole tabeli .. :) :) jeszcze troche i tez tam sie znajdziemy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 My tez !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...