whyte Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 no wlasnie. Jak z 200/166 @ 215/185 to mam drobne artefacty w 3dMArku2001se. Zeby bylo bez do musze ustawic pamaitki na 183Mhz. To chyba troche malo jak na Prolinka??????? Nie myslicie??? Oplaca sie kupowac klej termo. i dawac radiatory na te sdr'y??? Mam prolinka 64MB. Ile wiecej Mhz wycisne z radiatorami????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ja kombinowałem z radiatorami na pamięciach, a g... to dało. Wyżej 185 nie podskocze. Z tym, że karta NoName, a pamięci to już wogóle bez jakiegokolwiek oznaczenia... A weź delikatnie przyłóż palucha do pamięci jak dasz im wycisk. Około 60°C będą parzyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 moim zdaniem nie ma sensu, sdr az tak sie nie grzeja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 jeśli karta ma pamięci sdram to radiatorki nic nie dadzą , bo te pamięci się niewiele grzeją , jeśli karta ma pamiątki ddr to można poeksperymentować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 no jakdam im wycisk to dosc powaznie sa cieple szczegolnie te po stronie GPU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 no jakdam im wycisk to dosc powaznie sa cieple szczegolnie te po stronie GPU. Bo zapewne się ogrzewają od powietrza wydmuchiwanego z coolera na GPU... Daj dodatkowy nawiew na te pamiatki, dla sparwdzenia chocby daj zwykły nawiew z wentylatora domowego i wtedy zobacz OC, jęsli to coś da to albo wstaw dodatkowy wentyl w sciance bocznej aby wial na pamiatki (grafę) albo radiatorki załóż . Ale moim zdaniem nie opłaca sie montowac radiatorków, może nawet być gorzej.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Myśle, że jak masz forse/ ochote/ czas, to zamontuj radiatory i od spodu i z góry i kręć ile wlezie. Może coś pomóc, ale w końcu to GF2MX, dużo z niego nie wyciagniesz... Za to z radiatorami na pewno jest mniejsze ryzyko, że Twój GF niespodziewanie cie opuści... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...