ryba Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 idem jutro na zakupy i nie wiem dokladnie co mam kupic. Chcem zakupic radiator na NB (myslalem o tym niebieskim albo zoltym zalmana) i radiatorki na pamiatki karty graf. Co polecacie tak w przystepnej cenie mam na to jakies 70 zl ??oczywiscie o/c nie spi :D P.S jaki najlepiej kupic wentylator do chlodzenia obudowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 zalman na chipset jest niezlym rozwiazaniem, jesli oczywiscie nie krecisz za bardzo sprzetu, nie ma wentatorów na "wiew" lub wywiew", wszystkie są takie same :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ja mam epoxa 8RDA+ i chyba jak kupie tego zalmana to bedize lepiej jak mam i jeszcze pasete do tego a nie te plasteline a poza tym na tym co mam to o/c 2500@3200 i normalnie bez zwisow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 tlyko kup tego złotego bo z tego co pamietam to ten niebieski jest za duży ( głowy se nie dam uciąć ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ja tez mam 8rda+ i mam zalmana na NB tego niebieskiego nb47j bodajże i wcale nie jest za duzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ale czy jak bede podkrecal to bede mial jakas mniejsza temp. bo bez o/c mam na NB 42 stopnie a na SB mam 44 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ale czy jak bede podkrecal to bede mial jakas mniejsza temp. bo bez o/c mam na NB 42 stopnie a na SB mam 44 :cry:A jak mierzysz ta temperature :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 niom a jak inaczej mozna po domowemu mierzyc :> termometr do radiatora i ogien :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zork Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 hm, podlacze sie do tematu :) Wkurzają mnie wentylatorki jak choroba, też chciałbym przejść na pasywne... Komp-muzeum: Celeron 333 pod Slot1 (płyta na LX :lol: ) Radeon 7500 nic nie podkręcane :) Przy samym zdjęciu wantylatorka seryjny radiator na graficznej nie wyrobi, sam nie wiem co z procem... Jak myślicie, da radę? Postaram się wrzucić foty radiatora na procku... Pozdro, Zbyszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 jakbys dorwal taki radiator od p3 to powinien pasywnie dac rade ( ca. 5 zeta :D ) na gieldzie, w nic innego raczej nie warto inwestowac :D, na grafike taki bardziej gesto uzebrowany aluminiowy ( zreszta popatrz jak maja te raki 7500 pasywne )Na wszystko moze dmuchac jakis wentylator 80 5V. PzdR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zork Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 iiiii, zero wentylatorków! :) przepływ powietrza w kompie idealny, obudowa po bokach zdjęta, w środku w gniazdach siedzi tylko graficzna i dźwiękówka... chciałbym zostawić tylko wentylator w zasilaczu... przypominam, wszystko nominalnie taktowane :) zależy mi na maksymalnym wyciszeniu poprostu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...