fishq Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Mam mały problemik z tą płytą. Pewnego dnia siedziałem sobie słuchając muzyki i usłyszałem dziwne trzaski i szumy które po 3 min ustały. Gdy wyłączyłem komputer i uruchomiłem go ponownie dzwięku już nie było :( Przeinstalowałem XP i zamontowałem na drugiej partycji 2003 i przerobiłem go na stacje roboczą i też kicha !!! Wiecie o ssso chozzi??? Nie pomaga wyciszanie w panelu Nvidii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 zestartuj bios jak nie pomoże płyta na gware. sprawdz też głosniki moze w nich lezy problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 A przeczytałeś TO najpierw :twisted: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishq Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Jasne że to przeczytałem i sciagnołem nowy bios i drivery i lipa. Najśmiesznijsze jest to ze POST chodzi normalnie :)) Ja obstawiam ze poszedł dekoder (procesor). Smuci mnie to ze oczywiście bede musiał wymontować boxowego Athlona i wymiecic płyte na nową bo w naprawe nie dam sie wrobić. A myślałem ze ASUSa nic nie rozłoży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...