The_Structor Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 jakies 3-4 miesiace temu przestalem liczyc WU, ale stwierdzilem, ze skoro komp i tak chodzi non stop to sobie powroce do liczenia, przed tymi 3-4 miesiacami jedno WU liczylo mi sie jakies 2,5h, a teraz ~5h O_o czy kazdy tak ma, czy na konfiguracji takiej jak w sigu to normalne, czy nie ? bo jestem z cdeka wnerwiony :evil: pozdrowienia, btw. ustawilem seto driver i setispy wg swskazowek Snapa i dalej qpa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 wiesz ścianij ten programi przeskanuj system wyszuka syfy i je wywali http://www.networkingfiles.net/nf0819/cookie/aaw6.exe pozatym ściągnij sobie ten rysunek i powyłaczaj wszystko co można tak jak na nim http://www.fuxmen16.friko.pl/pliki/progsy.jpg włacz w uruchom msconfig i w autostart wywal to co ci nie potrzebne na noc zostawiaj tylko antywirusa i seti reszta close To wszystko powinno pomóc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 aaa zapomnialem dodac, system: linux slackware 9.1 :D btw. : jesli chodzi o winde, to zamiast ad-aware uzywajcie spybot'a, a myslisz ze zalozylbym taki temat przed uprzednim wywwaleniem wszystkich niepotrzebnych procesow oprocz seti ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 tak sie rozpisałem chciałem pomóc bo mi to pomogło nie wiedziałałem na ile jestes poniformowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 wiem, chwala ci za to, a jestem gorzej poinformowany niz moglbym byc, bo owe zwooolnienie wynikalo z probki :D czyli teraz mam inne wu do przeliczenia i juz idzie normalnym tempem :D lol hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 lolja też miałem przez kilka dni że mi liczyło pow 5 godz i wykonałem to co napisałem i teraz największe jednostki na 4,15 teraflopa liczę w 4 godz a mniejsze to nawet poniżej 3 godz :D kot pyta nie bładzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 a jak ty skonfigurowales setidrivera i sety spy pod slackiem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 to juz probowalem pod winda, tak zeby sprawdzic, bo kiedys na windzie liczylem ... ale i tak wychodzily wyniki podobne jak na linuksie, w sumie dalej mi liczy po 5h :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 hmm to dzinwne... ja mam bartona 11x210 i liczy mi tak pod winda jak i pod linem okolo 2,5h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 u nie [gluteus maximus] zbita :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...